Πώς να ξεγελάσετε την τύχη και να κερδίσετε τα 6,3 εκατ. του Τζόκερ

Πώς να ξεγελάσετε την τύχη και να κερδίσετε τα 6,3 εκατ. του Τζόκερ

Στο ασύλληπτο ποσό των 6.300.000 ευρώ έχει εκτιναχθεί το Τζόκερ μετά και το 10ο συνεχόμενο τζακ ποτ της περασμένης Κυριακής. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με περισσότερες από 9 εκατομμύρια στήλες, ενώ ακόμη μεγαλύτερη αναμένεται να είναι η συμμετοχή του κόσμου στην αποψινή κλήρωση όπου θα αναδειχθεί ο υπερ-τυχερός που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο!

Τέτοια τζάκ ποτ δεν συμβαίνουν συχνά, καθώς τα 6,3 εκατ. ευρώ είναι το μεγαλύτερο τζακ ποτ του παιχνιδιού σε ξεκίνημα χρονιάς εδώ και αρκετά χρόνια.

Πώς μπορούμε, όμως, να έρθουμε λίγο πιο κοντά στο αστρονομικό αυτό ποσό; Υπάρχει τρόπος να ξεγελάσουμε την τύχη; Ρωτήσαμε τους πλέον ειδικούς, τους πράκτορες του ΟΠΑΠ, και συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο ενδιαφέρουσες συμβουλές για να έρθετε πιο κοντά στη θεά τύχη.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους που προτιμάται από παίκτες που θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους είναι η επιλογή 5 αριθμών από τους 45 καιταυτόχρονα όλων των ΤΖΟΚΕΡ (επιλογή και των 20 αριθμών ΤΖΟΚΕΡ). Αυτός ο τρόπος παιξίματος ονομάζεται σύστημα και κοστίζει 10 ευρώ. Με το συγκεκριμένο σύστημα οι παίκτες εξασφαλίζουν ότι θα πιάσουν σίγουρα τον αριθμό Τζόκερ και πλέον κυνηγούν μόνο την πεντάδα. Με το σύστημα αυτό έχετε 19 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πιάσετε το «5+1» σε σχέση με μια απλή στήλη.

Πολλοί έμπειροι παίκτες συχνά συμβουλεύονται τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού πριν κάνουν τις επιλογές τους πάνω στο δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ. Εδώ υπάρχουν 2 λογικές που εφαρμόζουν οι παίκτες. Η πρώτη λογική βασίζεται στην πεποίθηση ότι οι αριθμοί που εμφανίζονται πιο συχνά μάλλον θα ξαναεμφανιστούν και στην επόμενη κλήρωση, άρα θεωρείται ευνοϊκότερο κάποιος να προτιμάει τους «πιο συχνά εμφανιζόμενους αριθμούς». Η δεύτερη λογική λέει ότι οι αριθμοί της επόμενης κλήρωσης θα είναι μάλλον αυτοί που «έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν» στην κληρωτίδα. Εμείς σας δίνουμε τους αριθμούς και για τις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που βρήκαμε στο opap.gr και εσείς αποφασίζετε:

Οι «πιο συχνά εμφανιζόμενοι αριθμοί» είναι 37, 34, 31, 32, 26 και Τζόκερ το 6.

Οι «αριθμοί που έχουν καθυστερήσει πιο πολύ να εμφανιστούν» είναι 44, 19, 23, 6, 24 και Τζόκερ το 14.

Το ξέρατε ότι πάρα πολλοί παίκτες παίζουν αριθμούς που σχετίζονται με αγαπημένες τους ημερομηνίες; Γενέθλια, επετείους, γιορτές και πολλές τέτοιες ημερομηνίες. Αυτό σημαίνει ότι τα νούμερα που διαλέγουν συγκεντρώνονται μεταξύ του 1 και 31. Λογικό αφού αποτελούν ημερομηνίες. Για να αυξήσετε λοιπόν τις πιθανότητες να είστε «μόνος σας στην κορυφή» και να μη μοιραστείτε με κανέναν άλλο το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ, προτιμήστε να βάζετε και αριθμούς μεταξύ 32 και 45. Έτσι, είναι πιο πιθανό ο συνδυασμός σας να μην έχει ξαναπαιχτεί και να είστε εσείς ο ένας και μοναδικός μεγάλος νικητής.

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πώς να ξεγελάσετε την τύχη και να κερδίσετε τα 6,3 εκατ. του Τζόκερ Πώς να ξεγελάσετε την τύχη και να κερδίσετε τα 6,3 εκατ. του Τζόκερ Reviewed by George S on 1/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.