ΑΓΡΟΤΕΣ 2017: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες - Στήνουν μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας

ΑΓΡΟΤΕΣ 2017: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες - Στήνουν μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Λάρισας, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις της κυβέρνησης όσον αφορά στην φορολόγηση τους, καθώς αναμένεται να στήσουν, σήμερα, το γνωστό μεγάλο μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας, όπως ανακοίνωσε η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων.

Η Πανελλαδική Επιτροπή απηύθυνε κάλεσμα, σήμερα Πέμπτη, τα τρακτέρ θα κατευθυνθούν στον κόμβο της Νίκαιας στην εθνική οδό, με την προσυγκέντρωση των Λαρισαίων αγροτών να έχει προγραμματιστεί για τις 12:00, στις διασταυρώσεις Γαλλήνης και Αγίων Αναργύρων.

Οι αγρότες από τα Φάρσαλα της Λάρισας δίνουν ραντεβού την Παρασκευή στις 11:00, στη διασταύρωση στο Βασιλί, από όπου θα ξεκινήσουν για να κατευθυνθούν στον κόμβο της Νίκαιας.

Το Σάββατο 28/1 πρόκειται να στήσουν το μπλόκο στα διόδια Μαλγάρων, άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της ευρύτερης περιοχής, ενώ το ακριβές χρονοδιάγραμμα κινητοποίησης θα καθοριστεί σε γενική συνέλευση που θα γίνει την ίδια ημέρα, αφού πρώτα παραταχθούν τα τρακτέρ.

Στη Νίκαια αναμένεται να κατευθυνθούν και αγρότες της Καρδίτσας ενώ η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων καλεί τους αγρότες των Τρικάλων να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους συναδέλφους τους της Λάρισας και της Καρδίτσας.

Κάποιοι αγρότες έχουν ήδη στήσει μπλόκο στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης, καθώς και στο μπλόκο του Γερακαρίου, στον δρόμο Λάρισας – Αγιοκάμπου.

Όπως γράφει το onlarissa.gr, οι διαφωνίες στους κόλπους των αγροτών οδηγούν και στην «αυτονόμηση» κάποιων περιοχών και τη διασπορά των μπλόκων. Έτσι, ήδη στη Μελούνα βρίσκεται μερίδα αγροτών από τη γύρω περιοχή, οι οποίοι πέρυσι ήταν στα Τέμπη, ενώ αγρότες από τα χωριά του άξονα Λάρισας – Τρικάλων, ετοιμάζουν μπλόκο στο ύψος της διασταύρωσης της Ραχούλας.

Πηγή / Περισσότερα στο newpost.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΑΓΡΟΤΕΣ 2017: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες - Στήνουν μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας ΑΓΡΟΤΕΣ 2017: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες - Στήνουν μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας Reviewed by George S on 1/26/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.