ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Άντρας που συνθλίφτηκε ανάμεσα σε 2 φορτηγά, βγαίνει από τα συντρίμμια μόνο με μια γρατζουνιά!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Άντρας που συνθλίφτηκε ανάμεσα σε 2 φορτηγά, βγαίνει από τα συντρίμμια μόνο με μια γρατζουνιά!

“Στο Όρεγκον χιονίζει συνέχεια.

Και μπορεί οι περισσότεροι κάτοικοι να είναι καλά εξοικειωμένοι με τις χιονοπτώσεις, το να κινείσαι όμως σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο με κακές καιρικές συνθήκες είναι πάντα μια…” Στο Όρεγκον χιονίζει συνέχεια. Και μπορεί οι περισσότεροι κάτοικοι να είναι καλά εξοικειωμένοι με τις χιονοπτώσεις, το να κινείσαι όμως σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο με κακές καιρικές συνθήκες είναι πάντα μια επικίνδυνη υπόθεση.

Πρόσφατα, ο Kaleb Whitby βρέθηκε παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο φορτηγά, να προσεύχεται για ένα θαύμα.

Ο Whitby ήταν στο δρόμο στις πέντε το πρωί, προσπαθώντας να οδηγήσει μέσα από την πυκνή ομίχλη, όταν είδε κάτι ξαφνικά μπροστά του. Ένα φορτηγό είχε κοκαλώσει, και ο Whitby δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση. Χτύπησε πάνω στο ρυμουλκούμενο, μη μπορώντας μετά να ξεκολλήσει το όχημά του.

Προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος, αλλά η ατυχία του δεν τελειώνει εδώ.

Ένα δεύτερο φορτηγό ερχόταν από πίσω του και τον χτύπησε, έτσι, βρέθηκε στριμωγμένος ανάμεσα σε δυο μεγάλα φορτηγά. “Το μόνο που έκανα ήταν να προσευχηθώ. Έλεγα ‘δεν μπορεί να ‘χει έρθει η ώρα μου’ και ήλπιζα πως όλα θα πήγαιναν καλά,” δήλωσε ο Whitby.

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Άντρας που συνθλίφτηκε ανάμεσα σε 2 φορτηγά, βγαίνει από τα συντρίμμια μόνο με μια γρατζουνιά! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Άντρας που συνθλίφτηκε ανάμεσα σε 2 φορτηγά, βγαίνει από τα συντρίμμια μόνο με μια γρατζουνιά! Reviewed by George S on 1/30/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.