ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Ο τερματοφύλακας που περίμενε 15 λεπτά μια φάση αλλά το ματς είχε διακοπεί!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Ο τερματοφύλακας που περίμενε 15 λεπτά μια φάση αλλά το ματς είχε διακοπεί!

Τα Χριστούγεννα του 1937, ένα βαρύ πέπλο καταχνιάς κάλυψε όλη την Βρετανία. Στο Λονδίνο συνέβησαν άπειρα ατυχήματα και ιστορικά εκείνη η μέρα έχει καταγραφεί ως μία από τις χειρότερες όσον αφορά το συχνό φαινόμενο που πλήττει το Νησί. Πολλοί αγώνες ακυρώθηκαν, αλλά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο διαιτητής αποφάσισε ότι μπορούσε να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Τσάρλτον. Κάποια στιγμή την διέκοψε για λίγα λεπτά και διέταξε ξανά την συνέχισή της.

Καθώς κυλούσε ο χρόνος, με το σκορ στο 1-1 ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Σαμ Μπάρτραμ αισθανόταν υπερήφανος για τους συμπαίκτες του. Η ομίχλη είχε σκεπάσει βαριά το γήπεδο και δεν έβλεπε κανέναν μπροστά του. «Τέλεια, τους σκίζουμε. Τους έχουμε βάλει στην περιοχή τους και τους σφυροκοπούμε», εξομολογήθηκε τις σκέψεις του χρόνια αργότερα στην αυτοβιογραφία του. «Αισθανόμουν τόσο χαρούμενος και σίγουρος ότι θα τους το βάζαμε το γκολάκι. Μάλιστα ήμουν βέβαιος ότι διέκρινα τις φιγούρες των αμυντικών μου, να έχουν ανέβει προς το κέντρο».

Πηγή / Περισσότερα στο www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Ο τερματοφύλακας που περίμενε 15 λεπτά μια φάση αλλά το ματς είχε διακοπεί! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Ο τερματοφύλακας που περίμενε 15 λεπτά μια φάση αλλά το ματς είχε διακοπεί! Reviewed by George S on 1/27/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.