Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Ιβάν Σαββίδη σε όλο τον κόσμο!

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Ιβάν Σαββίδη σε όλο τον κόσμο!

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έστειλε τις προσωπικές του χριστουγεννιάτικες ευχές σε όλο τον κόσμο μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη:

"Αγαπητοί φίλες και φίλοι! Οι καλύτερες ευχές μου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Ζήσαμε μια δύσκολη χρονιά. Στον κόσμο έγιναν πολλά αρνητικά γεγονότα, τα οποία, δυστυχώς, δεν ήμασταν πάντα σε θέση να επηρεάσουμε. Αλλά ό,τι και να συμβαίνει, είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε να μπουν στην ψυχή μας συναισθήματα, όπως ο θυμός και το μίσος, αλλά να επιλέξουμε το δρόμο της καλοσύνης, της φιλανθρωπίας και της εργατικότητας.

Κάθε νέο έτος μας δίνει καινούριες εμπειρίες, μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε πιο δυνατοί και σοφοί. Κι η δύναμή μας, ας αποσκοπεί στη δημιουργία. Εύχομαι ολόψυχα το 2017 να γίνει πιο επιτυχημένη χρονιά για όλους μας και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, έτσι ώστε να έχουμε πάντοτε τη δυνατότητα να πάμε ένα βήμα μπροστά.

Είθε σ’ αυτόν το χρόνο, οι πιο μεγάλες αξίες στη ζωή μας να γίνουν η ειρήνη, η αγάπη στις καρδιές μας και η ευημερία στις οικογένειές μας!

Καλές γιορτές! Χρόνια πολλά!"


Πηγή www.sportdog.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Ιβάν Σαββίδη σε όλο τον κόσμο! Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Ιβάν Σαββίδη σε όλο τον κόσμο! Reviewed by George S on 12/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.