Βίντεο φρίκης: Ξαναμμένοι καλεσμένοι σε γάμο κακοποιούν σεξουαλικά παράνυφο!

Και πώς όχι, όταν σε αυτό μία παράνυφος δέχεται σεξουαλική επίθεση από ξαναμμένους καλεσμένους!

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στην κινεζική πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο, Miaopai, απαθανατίζονται οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η άτυχη γυναίκα στα χέρια αδίστακτων ανδρών, οι οποίοι αφού την πετάξουν στο κρεβάτι, της βάζουν χέρι όπου βρουν.

Την ίδια ώρα, άλλοι άνδρες όχι μόνο παρακολουθούν χωρίς να επέμβουν, αλλά γελούν καταγράφοντας το πρωτοφανές περιστατικό, επιτείνοντας την αίσθηση του σοκαριστικού.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ένας από τους ανώμαλους άνδρες καταφέρνει να βάλει το χέρι του κάτω από το φόρεμα της νεαρής θωπεύοντας το στήθος της.

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, πυροδότησε έντονες αντιδράσεις με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για «τέρατα» τα οποία «δεν έχουν ξαναδεί γυναίκα». Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα ακόμη (τουλάχιστον) περίεργο τοπικό έθιμο…


Πηγή | Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Βίντεο φρίκης: Ξαναμμένοι καλεσμένοι σε γάμο κακοποιούν σεξουαλικά παράνυφο! Βίντεο φρίκης: Ξαναμμένοι καλεσμένοι σε γάμο κακοποιούν σεξουαλικά παράνυφο! Reviewed by George S on 12/21/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.