"Διαστημικά" τα κέρδη από τα video games το 2016

Καλή χρονιά ήταν για την βιομηχανία των video games το 2016, καθώς τα κέρδη αυξήθηκαν κατά 3 δισ. δολάρια σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά φτάνοντας τα 94 δισ. Αν και η αύξηση έφτασε μόλις στο 4%, η σημασία εστιάζεται στη σταθερότητα στον χώρο και τη σχετική αυξητική τάση.


Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως το 2016 ήταν μία χρονιά με υψηλού επιπέδου video games. Τα παιχνίδια για κινητά συνέβαλαν σε αυτήν την αύξηση με 41 δισ. δολάρια και είναι πρόκειται για τον τομέα με τα περισσότερα χρήματα.

Τα δύο παιχνίδια για φορητές συσκευές που συνέβαλαν περισσότερο στο συνολικό τζίρο ήταν τα Pokémon Gο, το οποίο παρόλο που έχασε μεγάλο ποσοστό από την αρχική του δημοτικότητα, κατάφερε μέσω των μικρο-συναλλαγών να ξεπεράσει κάθε άλλο παιχνίδι σε τζίρο, και το Clash Royale το οποίο θα έχετε δει τις τελευταίες εβδομάδες να φιγουράρει μέσα στα προτεινόμενα του Google Play.


Πηγή enikos.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
"Διαστημικά" τα κέρδη από τα video games το 2016 "Διαστημικά" τα κέρδη από τα video games το 2016 Reviewed by George S on 12/25/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.