Τώρα και οι Γυναίκες στον Στρατό - 6μηνη θητεία

Τώρα και οι Γυναίκες στον Στρατό - 6μηνη θητεία

O ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και το Μνημόνιο Μπλόκαραν τις προσλήψεις των Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ και με την απειλή την Ανεργίας Επιστρατεύουν τις Γυναίκες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων! ΟΧΙ ΟΛΕΣ!!!

Για Ταξικούς λόγους δεν κάνουν τη θητεία των Γυναικών Υποχρεωτική: Απαλάσσουν τις Ευκατάστατες Γυναίκες!

Τι θα κάνει ο Καμμένος με τις κρίσεις Αρχηγών; Σε ποια ερωτήματα πρέπει να απαντήσει;

Ψάρωσε κόσμο από το πρωί ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κούτρας με το άρθρο του «Στο χακί για (έξι μήνες) οι γυναίκες» που δημοσίευσε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

Σύμφωνα λοιπόν με τον αρθρογράφο «σχέδιο νόμου του ΥΠΕΘΑ θα προβλέπει εθελοντική και όχι υποχρεωτική κατάταξη για τις γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις με στόχο να “κλείσουν” τα κενά που υπάρχουν στην στελέχωση. Ταυτόχρονα ανοίγει ο δρόμος για πρόσληψη των γυναικών αυτών σε θέσεις όπου υπάρχουν ανάγκες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» το σχέδιο του υπουργείου Άμυνας, προβλέπει πρόγραμμα πλήρους στρατιωτικής εκπαίδευσης για έξι μήνες των γυναικών που επιθυμούν εθελοντικά να καταταχθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργήσει εθελοντικά και θα δοθούν κίνητρα στις ενδιαφερόμενες με μόρια για την πρόσληψή τους σε θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.


Πηγή www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τώρα και οι Γυναίκες στον Στρατό - 6μηνη θητεία Τώρα και οι Γυναίκες στον Στρατό - 6μηνη θητεία Reviewed by George S on 12/31/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.