Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο παρουσίασε στον Ντόναλντ Τραμπ πρόγραμμα για θέσεις εργασίας στο περιβάλλον

Ο ηθοποιός παρουσίασε στον Αμερικανό Πρόεδρο πρόγραμμα για θέσεις εργασίας στο περιβάλλον

Ο ηθοποιός, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και επικεφαλής του ιδρύματος που έχει δημιουργήσει με στόχο την προστασία της άγριας ζωής από την εξαφάνιση και την αποκατάσταση της ισορροπίας για τα απειλούμενα οικοσυστήματα και τις κοινότητες συναντήθηκε με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για να συζητήσουν πώς οι θέσεις εργασίας με επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία. 

Σε δήλωση του στο Associated Press, o Τέρι Τάμινεμ, εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος Λεονάρντο ΝτιΚάπριο επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Τραμπ, στη Νέα Υόρκη. Ο κ. Τάμινεμ είπε ότι παρουσίασαν στον Ντόναλντ Τραμπ, στην κόρη του Ιβάνκα και στα άλλα μέλη της ομάδας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ πώς η επικέντρωση στην ανανεώσιμη, καθαρή ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας. «Σήμερα, παρουσιάσαμε στον εκλεγέντα πρόεδρο και τους συμβούλους του ένα πλαίσιο - το οποίο αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Λεονάρντο ΝτιΚάπριο σε συνεννόηση με τις κορυφαίες φωνές στους τομείς οικονομίας και περιβαλλοντολογίας - που περιγράφει με λεπτομέρειες πώς θα επέλθει σημαντική οικονομική ανάκαμψη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, εάν επικεντρωθούμε σε επενδύσεις στις βιώσιμες υποδομές» είπε ο κ. Τάμινεμ. 

Ο βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιός υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής και τη διατήρηση της άγριας ζωής και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του, «Πριν από τον κατακλυσμό» έχει ως θέμα τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο κόσμος λόγω των κλιματικών αλλαγών. 

Ο ΝτιΚάπριο συναντήθηκε με την Ιβάνκα Τραμπ πριν από λίγες ημέρες και της έκανε δώρο ένα αντίγραφο της ταινίας. Ο Τέρι Τάμινεμ που ήταν γραμματέας της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος της Καλιφόρνια, όταν ήταν κυβερνήτης της Πολιτείας ο Άρνονλτ Σβαρτζενέγκερ, δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν δεκτικός και πρότεινε να συναντηθούν και πάλι τον επόμενο μήνα. «Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε την επιθυμία για νέα συνάντηση τον Ιανουάριο και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση με τη νέα διοίκηση, καθώς εργαζόμαστε για να σταματήσει η επικίνδυνη πορεία της αλλαγής του κλίματος και ταυτόχρονα να βρούμε θέσεις εργασίας σε εκατομμύρια ανθρώπους», είπε ο κ. Τάμινεμ. 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο παρουσίασε στον Ντόναλντ Τραμπ πρόγραμμα για θέσεις εργασίας στο περιβάλλον Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο παρουσίασε στον Ντόναλντ Τραμπ πρόγραμμα για θέσεις εργασίας στο περιβάλλον Reviewed by George S on 12/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.