ΣΟΚ! Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Γυναίκα «βούτηξε» στο κενό!

ΣΟΚ! Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Γυναίκα «βούτηξε» στο κενό!

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, περίπου στις 07:00, όταν η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα και φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα!

Ωστόσο, από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να εξακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tempo24.gr ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος, όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και σκάφος του λιμενικού ερευνά από τις 08:00 το πρωί την περιοχή για τον εντοπισμό της γυναίκας. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολες και το έργο του εντοπισμού δυσχεραίνεται.

Λίγο αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο υπήρξε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο».


Πηγή www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΣΟΚ! Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Γυναίκα «βούτηξε» στο κενό! ΣΟΚ! Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Γυναίκα «βούτηξε» στο κενό! Reviewed by George S on 12/31/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.