Τραγωδία στα Γιάννενα: Φορτηγό παρέσυρε 35χρονο που πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο

Το απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς.


Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το ΙΧ που οδηγούσε μία γυναίκα, εξετράπη της πορείας του. Η γυναίκα βγήκε σώα κι αβλαβής από το όχημα και τηλεφώνησε στον σύζυγό της, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά του.

Ο 35χρονος άνδρας έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος. Όντας πεζός στο οδόστρωμα και προσπαθώντας να βρει τρόπο για να επαναφέρει το αυτοκίνητο της γυναίκας του, παρασύρθηκε από άλλο όχημα, ένα ΙΧ φορτηγάκι, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του στο ίδιο σημείο.

Αμέσως κλήθηκε Πυροσβεστική, ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ. Ο 35χρονος ανασύρθηκε από το σημείο όπου είχε καταλήξει μετά το χτύπημα που δέχθηκε αλλά παρά την προσπάθεια που έγινε δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την τροχαία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη στροφή το οδόστρωμα ήταν παγωμένο, ενώ ο δρόμος έμεινε κλειστός για δύο ώρες περίπου.


Πηγή pronews.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τραγωδία στα Γιάννενα: Φορτηγό παρέσυρε 35χρονο που πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο Τραγωδία στα Γιάννενα: Φορτηγό παρέσυρε 35χρονο που πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο Reviewed by George S on 12/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.