"Πρόταση από την Κίνα για Ιμπάρμπο"

Η Κάλιαρι απέρριψε πρόταση από κινεζική ομάδα για την παραχώρηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο και προβάλλει υψηλές αξιώσεις, κάτι που επηρεάζει και τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να στείλει τον Βίκτορ Ιμπάρμπο σε άλλη ομάδα, αλλά με τη στάση της Κάλιαρι, αυτό δεν πρόκειται να αποδειχθεί εύκολη υπόθεση... Διότι η έχουσα τα δικαιώματα του Κολομβιανού επιθετικού έχει υψηλές απαιτήσεις και δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λίγα χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε το "Sky Sports Italia", η κινεζική Ουάν Ζαλ προσέφερε επίσημα 3 εκατομμύρια ευρώ στην Κάλιαρι, προκειμένου να αποκτήσει την κυριότητα του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ωστόσο, η απάντηση στην πρόταση για τον 26χρονο στράικερ ήταν αρνητική, επειδή κοστολογείται με διπλάσιο ποσό και δεν υπάρχει διάθεση για εκπτώσεις... Άλλωστε, η ρήτρα εξαγοράς που έχει ο Παναθηναϊκός στο δανεισμό, αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι προφανές ότι η υπόθεση του Ιμπάρμπο είναι περίπλοκη, αφού η Κάλιαρι δεν πρόκειται να μειώσει τις απαιτήσεις της και δεν είναι απλό για τον Παναθηναϊκό να απεμπλακεί από τη συμφωνία με τον Κολομβιανό και τις υποχρεώσεις που απορρέουν.

#Cagliari @CagliariCalcio offerta ufficiale di 3 M dai cinesi del #WuhanZall per #Ibarbo. Rifiutata, ne servono il doppio @SkySport


Πηγή www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
"Πρόταση από την Κίνα για Ιμπάρμπο" "Πρόταση από την Κίνα για Ιμπάρμπο" Reviewed by George S on 12/26/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.