ΠΑΟΚ: Βοηθός του Ίβιτς ο Βεσελίνοβιτς

ΠΑΟΚ: Βοηθός του Ίβιτς ο Βεσελίνοβιτς

Σύμφωνα με Σερβικό δημοσίευμα, ο 37χρονος Μίλος Βεσελίνοβιτς θα ενταχθεί στο πλευρό του Βλάνταν Ίβιτς, ως βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Πέμπτης (22/12) η σερβική ιστοσελίδα "Kurir.rs" δημοσίευσε ρεπρτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Μίλος Βεσελίνοβιτς έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για να αναλάβει θέση βοηθού του Βλάνταν Ίβιτς.

Μάλιστα, τονίζεται ότι ο 37χρονος προπονητής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Γιαβόρ Ιβάνιτσα (6η στη βαθμολογία του σερβικού πρωταθλήματος), λόγω της συμφωνίας του με τον Ίβιτς και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Βεσελίνοβιτς, που υπήρξε και ποδοσφαιριστής, έχει δουλέψει ακόμη στην Στρέμτσκα Μιτρόβιτσα, την Ίντιχα και την Ράντικ Σουρντούλιτσα.

Η είδηση βγήκε σε αρκετά προχωρημένη ώρα και χθες δεν υπήρξε αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή. Πάντως, είναι γνωστό ότι ο Ίβιτς έψαχνε από το καλοκαίρι βοηθό στην πατρίδα του και ενδεχομένως ο Βεσελίνοβιτς να είχε ταξιδέψει από τότε στη Θεσσαλονίκη.


Πηγή www.sport24.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΠΑΟΚ: Βοηθός του Ίβιτς ο Βεσελίνοβιτς ΠΑΟΚ: Βοηθός του Ίβιτς ο Βεσελίνοβιτς Reviewed by George S on 12/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.