Παγκόσμιος σάλος: Οι «Καρντάσιανς» έκαναν σ#ξ με 274 Αφρικανούς και το βιντεοσκόπησαν!

Παγκόσμιος σάλος: Οι «Καρντάσιανς» έκαναν σ#ξ με 274 Αφρικανούς και το βιντεοσκόπησαν!

Σαν «βόμβα» μεγατόνων έπεσε η είδηση της σύλληψης των εντυπωσιακών αδερφών Matharoo, γνωστών και ως «Καρντάσιανς» του Καναδά εξαιτίας των πλούσιων καμπύλων τους και της λατρείας τους στην πολυτελή ζωή.

Η Jyoti και η Krian Matharoo, με καταγωγή από την Ινδία, συνελήφθησαν στη Νιγηρία, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες εκβιασμού και cyber-bullying εις βάρος ενός παντρεμένου εκατομμυριούχου.

Οι δύο αδερφές άφησαν το Τορόντο για το Λάγος όπου διείσδυσαν γρήγορα στην «υψηλή» κοινωνία, κάνοντας επίδειξη της πλούσιας και χλιδάτης ζωής τους μέσω των social media. Συχνά-πυκνά μάλιστα ανεβάζουν και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους με τα πληθωρικά κάλλη τους, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σε πρώτης γραμμής σταρς του Instagram.

Μόνο που πλέον βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών, οι οποίες ερευνούν πώς βρέθηκαν να «κολυμπούν» στον πλούτο.

Συγκεκριμένα, η Jyoti και η Krian Matharoo, οι λογαριασμοί των οποίων έχουν συνολικά πάνω από 50.000 followers, κατηγορούνται ότι απείλησαν τον Νιγηριανό μεγιστάνα του κλάδου της ενέργειας, Femi Otedola, ότι θα δημοσιεύσουν ντοκουμέντα από σ#ξουαλική συνεύρεση μαζί του, ξεμπροστιάζοντάς τον στη γυναίκα του και σε όλη τη χώρα, εάν δεν τους κατέβαλε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μόνο που ο δισεκατομμυριούχος δεν… μάσησε και αμέσως μόλις οι δύο γοητευτικές αδερφές προσπάθησαν να τον εκβιάσουν, προσέλαβε ντετέκτιβ για να διαλευκάνει την υπόθεση και να μάθει για το ποιόν τους.


Πηγή www.makeleio.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Παγκόσμιος σάλος: Οι «Καρντάσιανς» έκαναν σ#ξ με 274 Αφρικανούς και το βιντεοσκόπησαν! Παγκόσμιος σάλος: Οι «Καρντάσιανς» έκαναν σ#ξ με 274 Αφρικανούς και το βιντεοσκόπησαν! Reviewed by George S on 12/30/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.