ΟΑΕΔ: Ξεκινούν από Παρασκευή οι υποδείξεις των ανέργων 18-24 ετών για το Πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας

Αύριο, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, ξεκινούν -όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ- οι υποδείξεις για το Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας για 10.000 νέους ανέργους ηλικίας 18-24 ετών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε ΚΟΙΝΣΕΠ.

Η διαδικασία υπόδειξης και οι υποχρεώσεις των ανέργων περιγράφονται στον «Οδηγό Εφαρμογής των προγραμμάτων απόκτησης εργασιακής εμπειρίας» που είναι αναρτημένος στο site του ΟΑΕΔ(www.oaed.gr).

Οι υποδείξεις θα γίνονται με βάση τη σειρά κατάταξης στους πίνακες ανέργων σε θέσεις του τομέα ειδίκευσης των ασκούμενων για απόκτηση εργασιακής εμπειρία και / ή σύμφωνα με το Ατομικό Σχέδιο Δράσης (ΑΣΔ).

Οι πίνακες των ανέργων και οι αντίστοιχες λίστες των επιχειρήσεων ανά Περιφερειακή Ενότητα, ειδικότητα και εκπαιδευτικό επίπεδο είναι αναρτημένες στο site του Οργανισμού.


Πηγή alphatv.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
ΟΑΕΔ: Ξεκινούν από Παρασκευή οι υποδείξεις των ανέργων 18-24 ετών για το Πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας ΟΑΕΔ: Ξεκινούν από Παρασκευή οι υποδείξεις των ανέργων 18-24 ετών για το Πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας Reviewed by George S on 12/01/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.