Μαζί τα Χριστούγεννα οι Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ!

Μαζί τα Χριστούγεννα οι Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ!

Αν και οι φήμες τους θέλανε να χωρίζουν, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ είπαν να διαψεύσουν όλους αυτούς, ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες που οι δυο τους μαζί με μέλη των οικογενειών τους περνούν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Η 32χρονη τραγουδίστρια και ο 39χρονος ηθοποιός πέρασαν μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων στα Βραχώδη Όρη και ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο.

Μπροστά σε ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο η Κέιτι μαζί με την αδελφή της, Άντζελα Χάντσον παίζουν «pie face», προσπαθώντας να ρίξουν η μία στο πρόσωπο της άλλης σαντιγί.

Σύντομα όμως το παιχνίδι παίρνει τέλος σε βάρος της Κέιτι καθώς ένα αντρικό χέρι την οδηγεί ακόμα πιο γρήγορα πάνω στο πρόσωπό της. Το χέρι αυτό όπως διακρίνεται από το ρολόι και το δαχτυλίδι είναι του Ορλάντο Μπλουμ.

Λίγο αργότερα ο Ορλάντο ανέβασε στον δικό του λογαριασμό του Instagram ένα βίντεο όπου παίζει το ίδιο παιχνίδι με τον αδελφό της Κέιτι, τον μουσικό και τραγουδιστή Ντέιβιντ Χάντσον και όταν σχεδόν η σαντιγί έφτασε κοντά στο πρόσωπο του Ορλάντο τότε ένα γυναικείο χέρι την πιέζει πάνω του. Με τον Μπλουμ να σχολιάζει: «Αυτό δεν είναι δίκαιο»...


Πηγή www.topontiki.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Μαζί τα Χριστούγεννα οι Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ! Μαζί τα Χριστούγεννα οι Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ! Reviewed by George S on 12/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.