Σε χώρισε ο καλός σου; 10 πιθανοί λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτό

Λόγοι που οδηγούν σε χωρισμό

1. Δεν θέλει να σε πληγώσει. Ήξερε ότι είχες μεγαλύτερες προσδοκίες από τη σχέση σας. Εκείνος όχι και άρα για να μην σου ραγίζει την καρδιά αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση σας πριν εσύ δεθείς συναισθηματικά ακόμα περισσότερο.

2. Προτιμά να είναι εργένης. Δεν είναι ο τύπος που λατρεύει τις σχέσεις. Είναι ακόμα ανώριμος συναισθηματικά και προτιμά να κοιμάται σε διαφορετικές αγκαλιές κάθε βράδυ. Άφησέ τον ελεύθερο καλύτερα. Για το δικό σου καλό.

3. Εσύ τον θες περισσότερο από ότι σε θέλει εκείνος. Δεν φταις εσύ, αλλά η μη ισορροπία συναισθημάτων για κάποιους άντρες είναι αμήχανη. Θα πρέπει να είσαι με κάποιον που σε θέλει το ίδιο.

4. Δεν βλέπει μέλλον μαζί σου. Ναι, και οι άντρες σκέφτονται το μέλλον. Αν δεν σε βλέπει μαζί του για καιρό τότε γιατί να καταναλώνεις μαζί του το παρόν σου;

5. Δεν θεωρεί ότι είστε σεξουαλικά συμβατοί. Αν από την πλευρά του δεν νιώθει την ίδια σεξουαλική χημεία που βλέπεις εσύ τότε κανένας λόγος να προσπαθείς. Δεν μπορείς να το αλλάξεις.

6. Ήθελε απλά μια σχέση. Μπορεί να ήσουν η κοπέλα που βρήκε αγκαλιά και συναίσθημα μετά από μια σχέση που τον πλήγωσε. Τώρα που ένιωσε και πάλι δυνατός δεν σε χρειάζεται. Μπορεί να σε πόνεσε πολύ, αλλά συμβαίνει.

7. Σε θέλει άλλα όχι αρκετά. Πολλές σχέσεις ξεκινούν με πολύ ενθουσιασμό, αλλά δεν καταλήγουν πουθενά. Το συναίσθημα δεν αναπτύχθηκε περισσότερο και γρήγορα η σπίθα χάθηκε. Δεν πετυχαίνουν όλοι οι συνδυασμοί.

8. Λάθος timing. Εσύ θέλεις σχέση, εκείνος friends with benefits. Ναι, η χημεία είναι καλή, αλλά ο συγχρονισμός λάθος. Δεν μπορείς να επέμβεις.

9. Τον είχες πάρει για δεδομένο. Εκείνος έδινε και εσύ όχι. Εκείνος το κατάλαβε και έφυγε. Τόσο απλά.

10. Έχετε διαφορετικές κοσμοθεωρίες. Ο σημαντικότερος λόγος χωρισμού. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις συμβιβασμό όταν εσύ θέλεις να κάνεις παιδιά και εκείνος όχι.

11. Ο λόγος είσαι απλά εσύ. Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά για εκείνον δεν έχεις τα στοιχεία που θέλει σε ένα σύντροφο. Δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις έναν άντρα που να σε αγαπάει και να σε θέλει για αυτό που είσαι. Καλύτερα που το τελείωσε για να σταματήσει να πληγώνεται και ο εγωισμός.


Πηγή olagiatingunaika.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σε χώρισε ο καλός σου; 10 πιθανοί λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτό Σε χώρισε ο καλός σου; 10 πιθανοί λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτό Reviewed by George S on 12/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.