Κόντρα μεταξύ κυβέρνησης - ΝΔ με «φόντο» τις διαπραγματεύσεις

Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους δανειστές της χώρας σε πολυετείς στόχουν που επιφέρουν σκληρά μέτρα λιτότητας, για να πάρει κάποια ελάφρυνση χρέους ύστερα από 25 χρόνια.

«Στη συνέχεια, μοιράζει ένα επίδομα στους συνταξιούχους, χωρίς να έχει κάνει, όπως τώρα αποδεικνύεται, καμιά συνεννόηση με τους δανειστές και τινάζει στον αέρα τη συμφωνία για την οποία μέχρι χθες πανηγύριζε. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών. Ακόμη μεγαλύτερα βάρη στους απλούς πολίτες. Είναι απολύτως επικίνδυνοι για το λαό και τη χώρα μας», συμπληρώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η ΝΔ συντάσσεται με τους ακραίους δανειστές»

Η ΝΔ, για μια ακόμη φορά, συντάσσεται με τους πιο ακραίους από τους δανειστές -με τη φωνή του ΔΝΤ. Ο κ. Μητσοτάκης λειτουργεί και πάλι ,ως η πέμπτη φάλαγγα των δανειστών, που σε μια κρίσιμη στιγμή για την κοινωνία, συντάσσεται και στηρίζει τις πιο ακραίες φωνές.


Πηγή | Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Κόντρα μεταξύ κυβέρνησης - ΝΔ με «φόντο» τις διαπραγματεύσεις Κόντρα μεταξύ κυβέρνησης - ΝΔ με «φόντο» τις διαπραγματεύσεις Reviewed by George S on 12/14/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.