Οκτώ χρόνια φυλάκιση για τον 35χρονο που αποπλάνησε 13χρονη στη Κάλυμνο

Τον είχαν καταγγείλει οι γονείς του κοριτσιού - Δεν παρέστη στο δικαστήριο και θεωρείται φυγόποινος

Πέντε χρόνια μετά τη σύλληψή του για την ερωτική του συνεύρεση με την ανήλικη κόρη συγγενικών του προσώπων στην Κάλυμνο, ο 35χρονος δράστης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου και αναζητείται για να οδηγηθεί στην φυλακή.

Ο 35χρονος δεν είχε παρευρεθεί στη δίκη του και πλέον θεωρείται φυγόποινος, αφού και η έφεση που υπέβαλε ο συνήγορός του δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη. Η κατηγορία που αντιμετώπιζε, ήταν αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω με το οποίο είχε παραπεμφθεί σε δίκη.

Ο δράστης είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2012, όταν υποβλήθηκε καταγγελία σε βάρος του από τους συγγενείς του ότι συνερεύθηκε ερωτικά με την ανήλικη κόρη τους. Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του,  είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.


Πηγή protothema.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οκτώ χρόνια φυλάκιση για τον 35χρονο που αποπλάνησε 13χρονη στη Κάλυμνο Οκτώ χρόνια φυλάκιση για τον 35χρονο που αποπλάνησε 13χρονη στη Κάλυμνο Reviewed by George S on 12/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.