Στη δημοσιότητα από την αστυνομία το βίντεο με τον άνανδρο που κλώτσησε την γυναίκα στο μετρό

Ένας νεαρός κλωτσά πισώπλατα μια γυναίκα που κατεβαίνει σκάλες και την εγκαταλείπει 

Το βίντεο που έχει μεταδοθεί από όλα τα γερμανικά αλλά και πολλά διεθνή μίντια έχει προκαλέσει σοκ και οργή καθώς καταγράφει μια ακραία επίθεση στο μετρό του Βερολίνου. Θύμα είναι μια νεαρή γυναίκα η οποία εμφανίζεται να κατεβαίνει τις μόνη τις σκάλες σε σταθμό. Μια παρέα νεαρών ανδρών περνά από πίσω της και ένας από αυτούς την πλησιάζει και την κλωτσά πισώπλατα με δύναμη. 

Η γυναίκα εκσφενδονίζεται στις σκάλες και έχει μια άσχημη πτώση ενώ ο δράστης κοιτά για λίγο με απάθεια και μαζί με την παρέα του εξαφανίζεται. Το περιστατικό κατεγράφη στις 27 Οκτωβρίου, αλλά οι αρχές έδωσαν τώρα στη δημοσιότητα το βίντεο καθώς θέλουν να εντοπιστεί ο δράστης του οποίου το πρόσωπο διακρίνεται καθαρά. Επισήμως δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της 26χρονης γυναίκας εκτός από ότι έκανε την καταγγελία την επόμενη μέρα καθώς εκείνο το βράδυ εισήχθη σε νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό την αστυνομία κάλεσαν άλλοι επιβάτες που ήταν αυτόπτες στο περιστατικό και έσπευσαν να βοηθήσουν. 

Η επίθεση δεν έχει εξηγηθεί καθώς δράστης και θύμα δεν φαίνεται να γνωρίζονταν και επίσης δεν υπάρχουν αναφορές πως είχε προηγηθεί κάτι πριν το συγκεκριμένο πλάνο καταγράψει τη στιγμή της επίθεσης. Το βίντεο έχει προκαλέσει αίσθηση στη Γερμανία και πυροδότησε διαμάχη στα social media καθώς υπήρξαν αυθαίρετα συμπεράσματα πως ο δράστης και η παρέα του είναι συμμορία μεταναστών, κάτι που η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει. 

Πηγή: lifo.gr 

Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Στη δημοσιότητα από την αστυνομία το βίντεο με τον άνανδρο που κλώτσησε την γυναίκα στο μετρό Στη δημοσιότητα από την αστυνομία το βίντεο με τον άνανδρο που κλώτσησε την γυναίκα στο μετρό Reviewed by George S on 12/09/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.