Είναι συνεχώς "ορεξάτος" ο καλός σου;;; Αυτά είναι τα πιο ισχυρά αντιαφροδισιακά της φύσης!

Ορισμένες γυναίκες αναζητούν αφροδισιακά βότανα ή και φαγητά για να δημιουργήσουν στον σύντροφο τους άγριες διαθέσεις ξανά και ξανά. Γνώριμη περίπτωση, τι λες κι εσύ;


Τι γίνεται ωστόσο με την ακριβώς αντίθετη περίπτωση; Όταν δηλαδή το αγόρι εκείνο, που λέει και το τραγούδι, όχι μόνο αποδεικνύεται βίσωνας στο κρεβάτι, αλλά και είναι κυριολεκτικά ασταμάτητος; Η όρεξή του για σεξ είναι συνεχής, δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί και εσύ αναγκάζεσαι να βρίσκεις δικαιολογίες για να του ξεφύγεις.

Γιατί καλό το άθλημα, αλλά να προστατεύσουμε και λίγο τους εαυτούς μας από κράμπες, λουμπάγκα, πόνους στη μέση και λοιπά κακά.

Δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε δικαιολογίες και ψευτιές, ούτε να προσποιείσαι ότι έχεις πονοκέφαλο κάθε δεύτερη μέρα ή περίοδο 4 φορές το μήνα (‘Άσε, έχει καταστραφεί ο κύκλος μου, μήπως πρέπει να επισκεφθώ γιατρό;») Όοοοοχι. Το marymary.gr σου έχει και πάλι τη λύση, για να περιορίσεις λίγο το αχόρταγο και υπέρ του δέοντος horny αγόρι σου και να κάνεις τις ορμές του να περιοριστούν και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Αυτά είναι τα πιο δραστικά αντιαφροδισιακά βότανα, μέσα από τη φύση,  που μπορείς να προμηθευτείς και να τα χρησιμοποιήσεις διαλύοντας τα στον καφέ του (η μετατροπή σου σε μαύρη χήρα προχωρά επιτυχώς, χεχεχε) ή στο φαγητό του ή ακόμη καλύτερα χρησιμοποιώντας τα εσύ η ίδια επάνω σου. Και θα είσαι σίγουρη ότι θα περάσετε μία πολύ ήρεμη νύχτα, στην καλύτερη χουχουλιάζοντας στον καναπέ και στη χειρότερη πέφτοντας για ύπνο από τις δέκα. Και με τη μέση σου στη θέση της:

Έλαιο καμφοράς. Μπορεί να σου ακούγεται αηδιαστικό, αλλά είναι εντελώς ακίνδυνο (ε, δεν θα σε βάλω να τον ξεκάνεις κιόλας) και μπορείς είτε να βάλεις μία σταγονίτσα στο ποτό του είτε να τη βάλεις επάνω στο λαιμό σου! Σε διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να σε ακουμπήσει για κανένα λόγο..

Έλαιο μαντζουράνας.
«Μάνα μου, μαντζουράνα μου» πάντως σίγουρα δεν θα πεις μετά τη χρήση του. Εργαστηριακοί έλεγχοι σε ποντίκια έδειξαν ότι η libido των ποντικών μειώθηκε έως και στο μισό μετά τη χορήγηση της μαντζουράνας. Ε, κάνε και τον καλό σου πειραματόζωο μια φορά, είναι για το καλό σου!

Μούρα λυγαριάς. Δεν είναι ανάγκη να του τα ταΐσεις με το ζόρι! Ένα γουδοχέρι χρειάζεται για την πολτοποίησή τους και το βράδυ στο δείπνο θα κάνει την εμφάνισή της μία σαλατούλα με την εν λόγω γευστικότατη μωβ σως από πάνω, που έφτιαξες με τα χεράκια σου μόνο για αυτόν. Και αν μπορεί ας μην τη φάει… Λουκρητία Βοργία, διαπρέπεις πάλι!

Λυκίσκος. Με μικρές δόσεις σε τρεις συνολικά μπίρες ή ποτήρια τσαγιού, υπολογίζεται ότι μειώνει την παραγωγή ανδρογόνων κατά τα ¾ (άτιμη, τον ξέκανες) για λίγες ημέρες. Αποτελέσματα εγγυημένα! Χρησιμοποιείται ήδη από τον 19ο αιώνα, παρακαλώ, ιδίως μεταξύ μοναχών σε μοναστήρια για προφανέστατους λόγους…

Μούρα φοίνικα. Τα οποία μπορεί να ενδημούν στη δυτική Ινδία, αλλά αρκεί μία μικρή βολτούλα στα μαγαζιά με τα μπαχάρια της Ευρυπίδου για να γυρίσεις πίσω με δόσεις ικανές για την υπόλοιπη σεξουαλικά ενεργή ζωή σου. Το κρίμα, βέβαια, στο λαιμό σου, εγώ ευθύνη ουδεμία έχω. Πάντως, το να μπορείς να ρυθμίζεις τις ορέξεις του από τη μία σου κάνει και λίγο Σάντρα Δράκου στη Λάμψη και από την άλλη σε αφήνει με το κεφάλι σου ήσυχο. Ε, λίγο το έχεις; Στην αγορά γρήγορα! 


Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Είναι συνεχώς "ορεξάτος" ο καλός σου;;; Αυτά είναι τα πιο ισχυρά αντιαφροδισιακά της φύσης! Είναι συνεχώς "ορεξάτος" ο καλός σου;;; Αυτά είναι τα πιο ισχυρά αντιαφροδισιακά της φύσης! Reviewed by George S on 12/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.