Φρίκη από τον ISIS! Κάψανε ζωντανούς δύο Τούρκους μπροστά σε κάμερα

ΦΩΤΟ Daily Mail

Το “Ισλαμικό Κράτος” επανήλθε με ένα ακόμα βίντεο πρωτοφανούς αγριότητας. 

Συγκεκριμένα σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο youtube, οι τζιχαντιστές, φαίνονται να εκτελούν με τον πιο σαδιστικό τρόπο, δύο Τούρκους στρατιώτες. Σύμφωνα με τους ίδιους, η εκτέλεση έγινε σε προάστιο του Χαλεπιού στη Συρία.

Οι τζιχαντιστές θεωρούν τις εκτελέσεις αυτές ως “αντίποινα” για τη συμμετοχή της Άγκυρας σ' αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν “πόλεμο κατά των Μουσουλμάνων”.

Οι στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους, όπως φαίνεται και στο βίντεο αφήνουν τους Τούρκους να φτάσουν μπουσουλώντας σιδεροδέσμιοι ως τον τόπο του μαρτυρίου τους.  Εκεί στέκονται όρθιοι, ενώ οι τζιχαντιστές προσαρμόζουν στις αλυσίδες τους πανί εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό και του βάζουν φωτιά.

Το μαρτύριο που πέρασαν οι δύο Τούρκοι στρατιώτες βιντεοσκοπήθηκε και δόθηκε ολόκληρο στη δημοσιότητα. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο και για να μην φτάσει στα μάτια των Τούρκων πολιτών η κυβέρνηση της γείτονος έριξε τις ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και το ίδιο το Youtube.

Το βίντεο που βλέπετε είναι η μονταρισμένη εκδοχή του αρχικού, που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail. Οι επίμαχες σκηνές έχουν αφαιρεθεί, για λόγους προφανείς.


Πηγή newsit.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Φρίκη από τον ISIS! Κάψανε ζωντανούς δύο Τούρκους μπροστά σε κάμερα Φρίκη από τον ISIS! Κάψανε ζωντανούς δύο Τούρκους μπροστά σε κάμερα Reviewed by George S on 12/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.