Σύμφωνα με έρευνα αυτή είναι η «ιδανική» ημερομηνία για απιστία

Σύμφωνα με το βρετανικό site γνωριμιών Illicit Encounters, που ειδικεύεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις, υπάρχει μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου κατά την οποία οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να απατήσουν το ταίρι τους.

Σύμφωνα με έρευνα στην οποία συμμετείχαν 300 άτομα, το 72% υποστηρίζει ότι ήταν πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους στις 18 Νοεμβρίου! 

Γιατί τότε; Γιατί μετά αρχίζει η εορταστική περίοδος των Χριστουγένων με πληθώρα οικογενειακών και κοινωνικών υποχρεώσεων που γεννούν και τύψεις!

Σύμφωνα με τον Christian Grant από το Illicit Encounters, η 18η Νοεμβρίου και οι λιγοστές επόμενες μέρες αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για να ξεκλέψει κανείς χρόνο για τις παράνομες ερωτικές δραστηριότητες. 

Τις επόμενες εβδομάδες απλά θα έχουν ένα σωρό υποχρεώσεις, αγορές Χριστουγέννων, διακόσμηση σπιτιού και φυσικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Επίσης τα παιδιά δεν θα πηγαίνουν σχολείο και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα γίνουν προτεραιότητα.

Αρκετά επισφαλές βέβαια ως συμπέρασμα, με ένα τέτοιο δείγμα, αλλά ενδιαφέρουσα άποψη τουλάχιστον για όσους ζουν στη Βρετανία.

Save the day για του χρόνου!


Πηγή thetoc.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σύμφωνα με έρευνα αυτή είναι η «ιδανική» ημερομηνία για απιστία Σύμφωνα με έρευνα αυτή είναι η «ιδανική» ημερομηνία για απιστία Reviewed by George S on 12/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.