Η εθνική Αργεντινής "ξεγέλασε τον χάρο" δύο εβδομάδες πριν την τραγωδία στη Βολιβία

Σοκάρουν οι τελευταίες αποκαλύψεις για την αεροπορική εταιρία LaMia, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πριν από δύο εβδομάδες «ξεγέλασε» το Χάρο η εθνική ομάδα της Αργεντινής. 

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη εφημερίδα Folha de Sao Paulo, αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρίας παραλίγο να συντριβεί επειδή δεν είχε αρκετά καύσιμα. Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα θρηνούσε ονόματα όπως ο Lionel Messi και ο Sergio Aguero εάν η πτήση είχε καθυστερήσει μόλις… 18 λεπτά!

Όπως ακριβώς και στην περίπτωση της μοιραίας πτήσης που μετέφερε την ομάδα της Σαπεκοένσε, τα αεροσκάφη είχαν αρκετά καύσιμα για πτήση τεσσάρων ωρών και 22 λεπτών. Η πρακτική αυτή, όπως τονίζουν ειδικοί του χώρου, είναι πολύ επικίνδυνη, καθώς δεν λαμβάνεται υπόψη το ενδεχόμενο έκτακτου περιστατικού.

Και όπως αποδείχτηκε με τον πιο δραματικό τρόπο πριν από μερικές ημέρες, τα «έκτακτα» περιστατικά είναι συνηθισμένα… Το αεροσκάφος της LaMia που συνετρίβη λίγο έξω από την πόλη Μεντεγίν την περασμένη εβδομάδα δεν σταμάτησε για ανεφοδιασμό στην πόλη Cobija επειδή το μικρό αυτό αεροδρόμιο δεν λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα.

Ο επιζών Erwin Tumiri, μέλος του πληρώματος, δήλωσε μόλις πήρε εξιτήριο ότι ο πιλότος αποφάσισε να μην ανεφοδιαστεί στην Μπογκοτά γιατί θεώρησε ότι είχε τη δυνατότητα να φτάσει στη Μεντεγίν. 


Πηγή ethnos.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Η εθνική Αργεντινής "ξεγέλασε τον χάρο" δύο εβδομάδες πριν την τραγωδία στη Βολιβία Η εθνική Αργεντινής "ξεγέλασε τον χάρο" δύο εβδομάδες πριν την τραγωδία στη Βολιβία Reviewed by George S on 12/07/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.