Κίνα: Εμπορικό κέντρο έστησε γιγάντιο γλυπτό κόκορα που μοιάζει στον Τραμπ

Θέλοντας να γιορτάσει την άφιξη της «Χρονιάς του Κόκορα», ένα εμπορικό κέντρο στην Κίνα εγκατέστησε ένα γιγάντιο γλυπτό κόκορα που μοιάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Το γλυπτό σχεδιάστηκε με βάση τα χαρακτηριστικά του Τραμπ και το λειρί έχει αντικατασταθεί από την χαρακτηριστική τούφα στην κώμη του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ. Τα μικροσκοπικά φτερά του διακωμωδούν τις χειρονομίες του Τραμπ. Το ομοίωμα εκτίθεται από αυτή την εβδομάδα στην είσοδο ενός εμπορικού κέντρου της Ταϊγιουάν, της πρωτεύουσας της βόρειας επαρχίας Σανσί. 

Μικρότερες εκδοχές του «κόκορα-Τραμπ» πωλούνται στο εμπορικό αλλά και στο διαδίκτυο. Μπορεί να το βρει κανείς σε όλα τα μεγέθη και σε τιμές έως και 12.000 γιουάν (1.650 ευρώ) για ένα αντίγραφο ύψους 10 μέτρων, όπως προτείνει ένα κατάστημα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Taobao. 

Ο Τραμπ θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο, μια εβδομάδα πριν από το Νέο Σεληνιακό Έτος, που θα σηματοδοτήσει για τους Κινέζους την έναρξη της χρονιάς του Κόκορα. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αυτή, οι φιγούρες με κόκορες και πουλερικά πολλαπλασιάζονται στη χώρα, με αναρίθμητα καλούπια και μορφές να εκτίθενται στα εμπορικά κέντρα, σε κτίρια γραφείων και στα πάρκα. 

Πηγή: lifo.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Κίνα: Εμπορικό κέντρο έστησε γιγάντιο γλυπτό κόκορα που μοιάζει στον Τραμπ Κίνα: Εμπορικό κέντρο έστησε γιγάντιο γλυπτό κόκορα που μοιάζει στον Τραμπ Reviewed by George S on 12/29/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.