Πότε θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ τα επιδόματα και το δώρο Χριστουγέννων 2016

Σχεδόν δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα θα καταβληθούν τα επιδόματα ανεργίας, το δώρο Χριστουγέννων 2016 και τα επιδόματα μητρότητας στους άνεργους και στους υπόλοιπους δικαιούχους του ΟΑΕΔ. Εκτός από τα τακτικά επιδόματα θα δοθεί και το επίδομα ανεργίας στους πρώην ελεύθερους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisis στην αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ αναμένεται να δοθεί και η τυπική έγκριση για την πρόωρη πληρωμή των επιδομάτων και του δώρου Χριστουγέννων για το 2016 στους ανέργους που το δικαιούνται, βάση των μητρώων του Οργανισμού.

Πρόκειται για απόφαση που σχεδόν κάθε χρόνο λαμβάνει το ΔΣ του ΟΑΕΔ και η πιθανότερη ημερομηνία για την καταβολή των επιδομάτων στους λογαριασμού των δικαιούχων είναι η Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το νόμο αλλά και το πρόγραμμα πληρωμών του ΟΑΕΔ η πληρωμή θα γινόταν κανονικά στις 21 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο στις προθέσεις της Διοίκησης του Οργανισμού είναι οι άνεργοι να έχουν στην διάθεση τους τα χρήματα πριν από την εβδομάδα των Χριστουγέννων, ώστε να μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πότε θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ τα επιδόματα και το δώρο Χριστουγέννων 2016 Πότε θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ τα επιδόματα και το δώρο Χριστουγέννων 2016 Reviewed by George S on 12/05/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.