Εξάρχεια: Βρέθηκε "οπλοστάσιο" με 150 βόμβες μολότοφ

Μπροστά σε ολόκληρο οπλοστάσιο βομβών μολότοφ βρέθηκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, που έσπευσαν σε πολυκατοικία των Εξαρχείων μετά από υπόδειξη περιοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, περίοικοι κάλεσαν λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι την Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζοντας ότι υπάρχει έντονη μυρωδιά βενζίνης στην πολυκατοικία της οδού Νοταρά 12.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο και μετά από έρευνες βρέθηκε στον κοινόχρηστο χώρο ένα τεράστιο οπλοστάσιο από 150 βόμβες μολότοφ. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία που ανέλαβε την έρευνα.

Οι βόμβες μολότοφ και άλλα στοιχεία μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να εξεταστούν εξονυχιστικά, ενώ παράλληλα αναζητούνται τους δράστες.

Στο μεταξύ συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Ομάδες αναρχικών έχουν ήδη προαναγγείλει δυναμικές πορείες και συγκεντρώσεις την ερχόμενη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Εξάρχεια: Βρέθηκε "οπλοστάσιο" με 150 βόμβες μολότοφ Εξάρχεια: Βρέθηκε "οπλοστάσιο" με 150 βόμβες μολότοφ Reviewed by George S on 12/04/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.