Όρκο εκδίκησης έδωσε ο τούρκος ΥΠΕΣ για τα θύματα της Κωνσταντινούπολης

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας ορκίστηκε σήμερα εκδίκηση για τους τουλάχιστον 30 ανθρώπους που σκοτώθηκαν στη διπλή βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε έξω από στάδιο της Κωνσταντινούπολης και απήθυνε προειδοποίηση σε όσους εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους επιτιθέμενους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


«Αργά η γρήγορα, θα έχουμε την εκδίκησή μας. Αυτό το αίμα δεν θα μείνει στο έδαφος, όποιο κι αν είναι το τίμημα, όποιο το κόστος», δήλωσε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού στην ομιλία του στις κηδείες των θυμάτων στο αρχηγείο της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης.

Η Τουρκία ανέφερε πως κούρδοι μαχητές μπορεί να βρίσκονται πίσω από τις βομβιστικές επιθέσεις στις οποίες 38 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 155 τραυματίστηκαν σε μια συντονισμένη, κατά τα φαινόμενα, επίθεση στην αστυνομία έπειτα από έναν αγώνα μεταξύ δύο μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων.


Πηγή newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Όρκο εκδίκησης έδωσε ο τούρκος ΥΠΕΣ για τα θύματα της Κωνσταντινούπολης Όρκο εκδίκησης έδωσε ο τούρκος ΥΠΕΣ για τα θύματα της Κωνσταντινούπολης Reviewed by George S on 12/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.