Λαμία - Παιδοψυχίατρος βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Η 45χρονη Λαμιώτισσα Παιδοψυχίατρος βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος -  Όλα δείχνουν άγριο έγκλημα το οποίο δεν είχε κίνητρο τη ληστεία.


Σοκαρισμένη είναι όλη η Λαμία από το χαμό της γνωστής Παιδοψυχιάτρου, που βρέθηκε σήμερα το πρωί από τον αδελφό της, μέσα στο σπίτι της άγρια δολοφονημένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 45χρονη ήταν πεσμένη στο κρεββάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος και ήταν χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Επίσης είχε και τραύματα στα χέρια, που δείχνουν ότι ίσως πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης. Επίσης ο δολοφόνος δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και τα χρήματα της άτυχης 45χρονης.

Οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή νωρίς το πρωί η μητέρα της, που μένει στο ισόγειο, άκουσε φωνές, αλλά νόμισε ότι ήταν κάποια παιδιά απ΄έξω.

Ποιος σκότωσε τη χαμογελαστή και όμορφη Θώμη?

Έτσι όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλά τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη.

Τον τόπο του εγκλήματος έχουν κάνει φύλλο και φτερό οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν εκει ο Διοικητής της Ασφάλειας Λαμίας, ο Αστυνομικός Δ/ντης, αλλά και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας.

Πηγή lamiareport.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Λαμία - Παιδοψυχίατρος βρέθηκε άγρια δολοφονημένη Λαμία - Παιδοψυχίατρος βρέθηκε άγρια δολοφονημένη Reviewed by George S on 12/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.