Ανοίχτηκε η μυστική διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη

Στις 6 Δεκεμβρίου ανοίχτηκε, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η μυστική διαθήκη που άφησε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.


Μοναδικοί κληρονόμοι ο 14χρονος γιος του, Νικόλας και η τελευταία του σύζυγος, Μαίρη.

Με την ανακοίνωση του περιεχομένου της διαθήκης, σύμφωνα με την εφημερίδα, η κόρη του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο ανακοίνωσε πως δεν θα προσβάλει τη διαθήκη. Η Βίκυ Μπάρκουλη σεβάστηκε την επιθυμία του πατέρα της σε αντίθεση με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών «Διόνυσος», που δεν τη δέχεται.

Αυτό ισχυρίζεται η Μαίρη Μπάρκουλη. “Φέρνει αντιρρήσεις και απαιτεί μέρος από τα δικαιώματα του Ανδρέα Μπάρκουλη να μοιραστούν σε όλους τους συγγενείς πρώτου βαθμού”, αποκαλύπτει.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης εκτός από τη Βίκυ και τον Νίκο, είχε ακόμη έναν γιο. Ο Ντιρλάντ προέκυψε από έναν μεγάλο έρωτα του ηθοποιού με μία χορεύτρια.

«Η ύπαρξη της διαθήκης δεν ήταν γνωστή σε κανέναν άλλον και γράφτηκε σχεδόν πριν από13 χρόνια, λίγο πριν από τη βάφτιση του Νικόλα. Γνώριζα από τον ίδιο πως θα άφηνε το 50% των πνευματικών και των συγγενικών δικαιωμάτων του (και όλα τα υπόλοιπα) στο Νίκο και το 50% σε εμένα με τον όρο να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Αυτός ο όρος τελικά δεν υπήρχε στη διαθήκη που ανοίχτηκε. Ήταν μάλλον ένα αστείο του συζύγου μου. Επιθυμούσε να εξασφαλίσει τον Νίκο, καθώς αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν πως θα άφηνε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα σε… χέρια μανιακών που θέλουν να το κατασπαράξουν«, εξηγεί η Μαίρη Μπάρκουλη.


Πηγή topontiki.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Ανοίχτηκε η μυστική διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη Ανοίχτηκε η μυστική διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη Reviewed by George S on 12/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.