Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Κατερίνη

Από 6.000 έως 8.000 ευρώ κυμαινόταν η τιμή πώλησης για κάθε βρέφος σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Αττικής από εξαμελές κύκλωμα από την Βουλγαρία, το οποίο εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Κατερίνης.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, εντόπιζαν αρχικά στη Βουλγαρία γυναίκες που διένυαν τους τελευταίους μήνες κύησης και βρίσκονταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και τις έπειθαν να παραδώσουν, έναντι αμοιβής, τα νεογνά που θα γεννούσαν.

Στη συνέχεια μετέφεραν τις εγκύους στις οικίες τους ή στο σπίτι μελών του κυκλώματος στην Κατερίνη όπου φιλοξενούνταν μέχρι την ημέρα του τοκετού, ενώ παρέδιδαν τα νεογνά σε άτεκνα ζευγάρια ημεδαπών, έναντι ποσού που κυμαίνονταν κατά περίπτωση από 6.000 έως 8.000 ευρώ.

Διαπιστώθηκε ότι το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2013 έως το Μάιο του 2015, οι δράστες ενέχονται συνολικά σε 13 περιπτώσεις παράνομων υιοθεσιών, σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Αττικής.


Πηγή aftodioikisi.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Κατερίνη Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Κατερίνη Reviewed by George S on 12/22/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.