Αυτός είναι ο VIRAL σκύλος της Ντάουνινγκ Στριτ που πόσταρε για... Grexit (Photo)

Αυτός είναι ο VIRAL σκύλος της Ντάουνινγκ Στριτ που πόσταρε για... Grexit (Photo)

Έχει σχεδόν 58.000  followers στο Twitter και 600 στο Instagram, οι αναρτήσεις του γίνονται viral και το κοινό τον αγαπά πολύ.

Οι κόντρες του με τον άλλο ένοικο της Ντάουνινκγ Στριτ έχουν αρχίσει να διχάζουν τους Βρετανούς. Ο λόγος φυσικά για τον... Ρεξ, το τεριέ του υπουργού Οικονομικών της Βρετανίας Φιλίπ Χάμοντ.

Τον λογαριασμό του Ρεξ, "Terrier About Town", σύμφωνα με την Daily Mail διαχειρίζεται η σύζυγος του Χάμοντ, Σούζαν. «Είμαι ένα ουαλικό τεριέ που ονομάζεται Ρεξ και έχω ένα νεοαποκτηθέν αδερφάκι αλλά παραμένω ο βασιλιάς στο σπίτι! Μου αρέσει το περπάτημα, τα ψώνια και το φαγητό!», είναι το σύντομο βιογραφικό του στο Instagram.

Ενώ ο πατέρας του είναι υπεύθυνος για όλα τα οικονομικά ζητήματα, ο Ρεξ σπάνια κάνει πολιτικές αναρτήσεις. Ωστόσο έχει αναφερθεί στη σημασία του ιδιοκτήτη του για την κυβέρνηση, ενώ σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να διαβάζει εφημερίδες και περιοδικά για να ενημερωθεί σχετικά με το... Grexit.


Πηγή www.topontiki.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτός είναι ο VIRAL σκύλος της Ντάουνινγκ Στριτ που πόσταρε για... Grexit (Photo) Αυτός είναι ο VIRAL σκύλος της Ντάουνινγκ Στριτ που πόσταρε για... Grexit (Photo) Reviewed by George S on 12/31/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.