Αυτό είναι το ανεκπλήρωτο όνειρο της Σκάρλετ Γιόχανσον

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «Turning Point» της εφημερίδας «The New York Times» μιλώντας για το πώς ο ρόλος της στην πραγματική ζωή αλλάζει και τους κινηματογραφικούς της ρόλους αποκάλυψε ότι θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της Disney.


Η Σκάρλετ Γιόχανσον είπε ότι για την δύο ετών κόρη της Ρόουζ δεν έχει ακόμη επιτύχει το μεγαλύτερο κατόρθωμα ζωής, δεν έχει υποδυθεί μία πριγκίπισσα της Disney.

«Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι και οι δύο μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο ότι κάποια μέρα θα είμαι μια πριγκίπισσα παραμυθιού, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να συμβεί» τόνισε. Έχω κάνει προτάσεις τα τελευταία 20 χρόνια και κανείς δεν μου απάντησε, πρόσθεσε.

Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι αν της πρόσφεραν τον ρόλο των ονείρων της θα ήθελε να είναι λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα από ό,τι έχουμε συνηθίσει στις παραδοσιακές ιστορίες της Disney.

Στη συνέντευξή της η Σκάρλετ Γιόχανσον τόνισε ότι είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι περισσότερες γυναίκες βρίσκονται από την κάμερα τα τελευταία χρόνια. «Βλέπουμε περισσότερες γυναίκες σκηνοθέτες, περισσότερες γυναίκες σε διάφορους τομείς γενικά. Είναι ωραίο να έχουμε θηλυκή ενέργεια στην ομάδα, διαφορετικά vibes και ένα πιο ισορροπημένο δημιουργικό περιβάλλον», είπε.


Πηγή enikos.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτό είναι το ανεκπλήρωτο όνειρο της Σκάρλετ Γιόχανσον Αυτό είναι το ανεκπλήρωτο όνειρο της Σκάρλετ Γιόχανσον Reviewed by George S on 12/10/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.