Βγήκε από την φυλακή ο εγκέφαλος των σατανιστών της Παλλήνης Κατσούλας

Μετά από σειρά αιτημάτων αποφυλάκισης, αποφυλακίστηκε από τις αγροτικές φυλακές της Αγυιάς ο Ασημάκης Κατσούλας, δυνάμει σχετικής απόφασης του εφετείου.


Μάλιστα, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στο parakritika.gr, o Κατσούλας ήταν υπόδειγμα συμπεριφοράς και από τους πλέον τυπικούς κρατουμένους.

Ο Ασημάκης Κατσούλας συνέχιζε τις προσπάθειες για να περάσει την πύλη εξόδου των αγροτικών φυλακών, υποβάλλοντας διαρκώς αίτηση αποφυλάκισης.

Έτσι, ο 45χρονος σήμερα αφέθηκε ελεύθερος,όπως συνέβη και προ ετών με το Μάνο Δημητροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη.

Το χρονικό των εγκλημάτων που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία


Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 1992, όταν οι παιδικοί φίλοι Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών, αντίστοιχα, από την Παλλήνη έκαναν τελετές μαύρης μαγείας.

Σε μία από αυτές, οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στο Κορωπί, την έγδυσαν, την χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, την στραγγάλισαν και στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα της με βενζίνη.

Οκτώ μήνες αργότερα δολοφόνησαν την καμαριέρα ενός ξενοδοχείου της Αθήνας και μητέρα ενός αγοριού, την Γαρυφαλλιά Γιούργα.

Όμως, στις 28 Δεκεμβρίου 1993 αποκαλύφθηκε η δράση της ομάδας σατανιστών και η Ασφάλεια συνέλαβε την 18χρονη, τότε, φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη, η οποία συμμετείχε στις φρικτές τελετές.

Η ομάδα των σατανιστών και τα εγκλήματά της είχαν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όπως και η δίκη τους λίγους μήνες αργότερα.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Βγήκε από την φυλακή ο εγκέφαλος των σατανιστών της Παλλήνης Κατσούλας Βγήκε από την φυλακή ο εγκέφαλος των σατανιστών της Παλλήνης Κατσούλας Reviewed by George S on 12/19/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.