Ακατάλληλο βίντεο: Νεαρή έκανε τρίο δημοσίως και δεν φαντάζεστε την αντίδρασή της!

Ακατάλληλο βίντεο: Νεαρή έκανε τρίο δημοσίως και δεν φαντάζεστε την αντίδρασή της!

Κάτι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, κάτι το νεαρό της ηλικίας, κάτι η παντελής απουσία οποιουδήποτε ηθικού φραγμού οδήγησαν την Alexis Frulling σε δημόσιο όργιο το οποίο βρήκε το δρόμο προς την αθανασία του διαδικτύου!

Όπως ήταν λογικό, το ακατάλληλο βίντεο είδαν εκατομμύρια χρήστες, αρκετοί από τους οποίους «κατακεραύνωσαν» την νεαρή Καναδή με επικριτικά, ακόμα και υβριστικά σχόλια.

Η ένθερμη ωστόσο Alexis δεν δίστασε να απαντήσει σε όσους τη «στόλισαν» με νέα βίντεο, δηλώνοντας: «Δεν μετανιώνω»!

«Δεν πρόκειται να αφήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους να δείχνουν το μίσος τους για εμένα και να με βρίζουν», είπε και συνέχισε: «Ξέρετε κάτι, ήμουν εγώ. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να διαπομπεύομαι εγώ και να μην χτυπούν τα αγόρια».

«Δε μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανη για όσα συνέβησαν, αλλά δεν έχω πραγματικά ντραπεί», πρόσθεσε η 20χρονη οι γονείς της οποίας την κάλεσαν να φύγει για λίγο από το σπίτι μετά το σάλο που προκάλεσε το sex tape της.


Πηγή www.newsbomb.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Ακατάλληλο βίντεο: Νεαρή έκανε τρίο δημοσίως και δεν φαντάζεστε την αντίδρασή της! Ακατάλληλο βίντεο: Νεαρή έκανε τρίο δημοσίως και δεν φαντάζεστε την αντίδρασή της! Reviewed by George S on 12/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.