7 εντελώς λανθασμένοι τρόποι που χρησιμοποιούμε για να υπολογίσουμε το "μεγαλείο" ενός άντρα

Το σεξ είναι ένα θέμα που πέφτει συχνά στο τραπέζι των συζητήσεων, αν και πολλές φορές είναι αρκετά αμήχανο να συζητάς ανοιχτά σχετικά με αυτό. 

Παρόλα αυτά, όλοι οι άνθρωποι έχουν τις απορίες και τις ερωτήσεις τους, όμως επειδή ακριβώς ντρέπονται να τις αναφέρουν, καταλήγουν σε δικά τους συμπεράσματα ή πιστεύουν πράγματα που έχουν ακούσει, χωρίς να έχουν εμβαθύνει περαιτέρω για το αν ισχύουν ή όχι, απλά τα αναπαράγουν. Έτσι, υπάρχουν αρκετοί μύθοι, αλλά κι ανακρίβειες σε καθετί που σχετίζεται με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, που είναι αδύνατο να τα συγκεντρώσει όλα μαζί κανείς. Οι πιο διαδεδομένοι μύθοι έχουν κοινό παρανομαστή το μέγεθος του πέους ενός άντρα κι αυτοί είναι οι επικρατέστεροι:

Μέγεθος παπουτσιού

Ίσως είναι μια από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους, με την οποία αρκετοί κι αρκετές έχουν προσπαθήσει να μετρήσουν το μέγεθος του ανδρισμού κάποιου. Κι αυτό γιατί το νούμερο του παπουτσιού είναι ένα από τα μεγέθη που μπορεί κανείς να υπολογίσει εύκολα με το μάτι στο σώμα ενός ανθρώπου και να βγάλει άμεσα συμπεράσματα, χωρίς να κοπιάσει ψάχνοντας. Έπειτα γυναίκες κι άντρες χρησιμοποιούν διάφορες εξισώσεις με σκοπό να βρουν μια σχέση ανάμεσα στο νούμερο του παπουτσιού και στο μήκος του πέους, διαιρώντας με το 2, προσθέτοντας την ημερομηνία γέννησης, πολλαπλασιάζοντας με το ύψος σε εκατοστά κι αφαιρώντας τα κιλά σε γραμμάρια, καταλήγοντας σε κάτι που απέχει μίλια μακριά από την πραγματικότητα! Από την άλλη, μπορεί αυτός που εμπνεύστηκε τη θεωρία αυτή για το μέγεθος του πέους ενός άντρα σε συνάρτηση με το μέγεθος της πατούσας του να ήταν μάλλον ποδολάγνος, δεν εξηγείται αλλιώς! Όπως και να 'χει, πρόκειται για μύθο που δεν έχει έρεισμα στην πραγματικότητα. Επομένως, αγαπητή αναγνώστρια σταμάτα να κοιτάζεις επίμονα τα παπούτσια του και να κάνεις προσθαφαιρέσεις. Τσάμπα παιδεύεις το μυαλό σου!

Ύψος

Όπως και το μέγεθος του παπουτσιού, έτσι και το ύψος αποτελεί μια από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους για τη μέτρηση του πέους και μάλιστα την πιο διαδεδομένη. Ας μην ξεχάσουμε τη χαρακτηριστική κίνηση που κάναμε μικροί με το χέρι μας για τους ψηλούς και τους κοντούς. Από τότε μας περνούσαν υποσυνείδητα μηνύματα! Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η «πιο έγκυρη» σε σχέση με τις υπόλοιπες, καθώς υπάρχουν ορισμένα επιστημονικά δεδομένα που την στηρίζουν, παρόλα αυτά οι έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν συγκεντρώσει πολύ λίγα στοιχεία, ώστε να θεωρούνται αξιόπιστα τα αποτελέσματα. Έτσι, μπορεί το ύψος του άντρα να φαίνεται ένας εύκολος τρόπος για να προσεγγίσει κανείς τα εκατοστά που κρύβει στο παντελόνι του, όμως πρέπει να είναι κι έτοιμος για μια πιθανή απογοήτευση. Τώρα αν είσαι γυναίκα και ψάχνεις σύντροφο με βάση τη θεωρία αυτή, η οποία ως τώρα έχει αποδειχτεί χρυσός, μάλλον παρά-είσαι τυχερή και σ' αγαπούν οι συγκυρίες, καθώς είναι ένας ακόμη μύθος. Καλύτερα να ακολουθείς την καρδιά σου!

Μήκος Αντίχειρα

Η φήμη που κυκλοφορεί σχετικά με τον αντίχειρα ενός άντρα είναι πως το αντρικό μόριο είναι 3 φορές μεγαλύτερο από τον αντίχειρα. Ναι, ναι για βγάλτε χάρακα, μετρηθείτε, κάντε και τον πολλαπλασιασμό, σας βγαίνει; Όχι, ε; Προφανώς γιατί δεν ισχύει, άλλο που η ανθρωπότητα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το μήκος του αντίχειρα ως μεζούρα για το πέος. Βγαίνοντας λοιπόν με έναν άντρα είναι αρκετά δύσκολο να υπολογίσεις το μέγεθος του αντίχειρα του οπτικά, πόσο μάλλον να έχεις μια πλήρη εικόνα για τα γεννητικά του όργανα. Εκτός κι αν του ζητήσεις να βάλει τους αντίχειρες του τον έναν πάνω στον άλλον και φανταστείς κι έναν τρίτο ακόμα κι αν δεν κινήσεις υποψίες ή δε σε περάσει για τρελή, θα γίνω αστροναύτης. Βέβαια, πρόκειται για έναν ακόμη μύθο, επομένως δε χρειάζεται να προβείς σε μια τέτοια ενέργεια. Ευτυχώς δηλαδή γιατί όποτε ένας άντρας μας έκανε thumbs-up, θα βασανίζαμε το μυαλό μας για αρκετή ώρα!

Απόσταση από τον αντίχειρα ως το δείκτη

Η συγκεκριμένη μέθοδος είχε διαδοθεί στο παρελθόν από έναν γνωστό σεξολόγο, σύμφωνα με την οποία ένας άντρας σχηματίζει ορθή γωνία χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και το δείκτη κι έπειτα υπολογίζει την απόσταση των ακροδάχτυλων. Το αποτέλεσμα που θα πάρει αντιστοιχεί και στο μέγεθος του πέους του. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η μόνη που πλησιάζει κοντά στο πραγματικό μήκος, όμως η εκτίμηση δεν είναι απόλυτα ακριβής. Όλα είναι θέμα πιθανοτήτων λοιπόν κι όχι κάτι βέβαιο.

Φυλή

Η διαφορετικότητα των φυλών μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό παράγοντα για τη διαιώνιση αρκετών στερεοτύπων, είτε θετικών είτε αρνητικών. Δε σημαίνει πως τα στερεότυπα αυτά πηγάζουν από μισαλλοδοξία ή από κάποια αντιπάθεια, συνήθως προέρχονται από απλή άγνοια. Τα συγκεκριμένα στερεότυπα είναι τα γνωστά σε όλους: οι Ασιάτες ούτε που το βλέπουν, οι Αφρικανοί είναι υπερβολικά προικισμένοι από το Θεό κι οι Καυκάσιοι βρίσκονται κάπου στη μέση. Σε σχετική έρευνα διαπιστώθηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού υπάρχουν άνθρωποι από όλες τις φυλές τόσο με μεγάλα όσο και με μικρότερα μεγέθη. Η αλήθεια είναι πως το μέγεθος του πέους δεν έχει καμία γενετική προδιάθεση με βάση το χρώμα του δέρματος, όμως αρκετοί εκεί έξω αρνούνται να το αποδεχτούν για δικούς τους λόγους!

Απόσταση από τον καρπό ως την άκρη του μεσαίου δαχτύλου

Ακόμα μια αβάσιμη και χαζή θεωρία για το μέγεθος του πέους, η οποία υποστηρίζει πως μετρώντας την απόσταση από τον καρπό έως την άκρη του μεσαίου δαχτύλου ενός άντρα, μαθαίνεις και τα πολυπόθητα εκατοστά του. Για χέρι, δεξί ή αριστερό, δεν υπάρχει διευκρίνηση, επομένως μπορείς να μετρήσεις όποιο θες. Προφανώς κι αποτελεί έναν ακόμη φανταστικό τρόπο μέτρησης του μεγέθους, καθώς εάν ίσχυε, οι άντρες πορνοστάρ θα έπρεπε να έχουν τόσο μεγάλη παλάμη, που να μπορεί να «αγκαλιάζει» την μπάλα του μπάσκετ. Με λίγα λόγια, θα έπρεπε να πάσχουν από γιγαντισμό! Από την άλλη, σκέψου λίγο τους μπασκεμπολίστες ...σύμφωνα με την παραπάνω θεωρία, δε θα μπορούσαν καν να φορέσουν το σορτς από την στολή της ομάδας, μη σου πω δε θα μπορούσαν να παίξουν καν μπάσκετ. Για παράδειγμα, ο Σακίλ Ο'Νιλ που έχει 27.94 εκ. μήκος παλάμης, θα έπρεπε να φοράει τα γεννητικά του όργανα σαν ζώνη, για να μπορεί να παίζει ανεμπόδιστα. Σκέψου το λίγο...

Βαθιά φωνή

Η βαθιά φωνή σίγουρα μπορεί να είναι ένα γοητευτικό και σαγηνευτικό χαρακτηριστικό σ' έναν άντρα, όμως σίγουρα δεν αποτελεί και κριτήριο για το μέγεθος του πέους του. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως ένας άντρας με βαθιά φωνή κρύβει ένα «ανακόντα» στο παντελόνι του! Πώς προέκυψε η συγκεκριμένη θεωρία παραμένει άγνωστο.


Πηγή neopolis.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
7 εντελώς λανθασμένοι τρόποι που χρησιμοποιούμε για να υπολογίσουμε το "μεγαλείο" ενός άντρα 7 εντελώς λανθασμένοι τρόποι που χρησιμοποιούμε για να υπολογίσουμε το "μεγαλείο" ενός άντρα Reviewed by George S on 11/08/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.