Πλησιάζει το τέλος για τα Windows 7 και 8.1

Το δρόμο της... απόσυρσης παίρνουν από σήμερα δύο από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά οριστικά τις πωλήσεις των Windows 7 και Windows 8.1 και σε κατασκευαστές ηλεκτρονικών (OriginalEquipment Manufacturers-OEMs).

Ήδη, εδώ και δύο χρόνια η Microsoft έχει αποσύρει τα Windows 7 από τη λιανική αγορά, ωστόσο η ανακοίνωση ότι τα δύο προγράμματα πλέον δεν θα πωλούνται ούτε και σε κατασκευαστές σηματοδοτεί το οριστικό τέλος των δύο αυτών λειτουργικών.

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει την υποστήριξη των Windows 7 ως τον Ιανουάριο του 2020 και των Windows 8.1 ως τον Ιανουάριο του 2023. Υπενθυμίζεται ότι τα Windows 7 παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2009 και τα Windows 8.1 το καλοκαίρι του 2013.

Ειδικά τα Windows 7 είχαν θεωρηθεί ως μια από τις πλέον επιτυχημένες και σταθερές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Microsoft και εκτιμάται ότι ως σήμερα εκτιμάται ότι λειτουργούν σε περισσότερες από 630 εκατομμύρια μηχανές.


Πηγή topontiki.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πλησιάζει το τέλος για τα Windows 7 και 8.1 Πλησιάζει το τέλος για τα Windows 7 και 8.1 Reviewed by George S on 11/06/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.