Οχάιο: Επτά τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο

Επίθεση με όπλα στις εγκαταστάσεις κρατικού πανεπιστημίου της Πολιτείας, από τους οποίους φαίνεται πως έχουν τραυματιστεί επτά άνθρωποι. Οι υπεύθυνοι του ιδρύματος ζητούν από τους φοιτητές να παραμείνουν εγκαταλείψουν το σημείο

Ένας τουλάχιστον ύποπτος αναζητείται αυτή την ώρα από τις αστυνομικές αρχές στο Οχάιο, έπειτα από πυροβολισμούς στα κρατικό πανεπιστήμιο της Πολιτείας, που προκάλεσαν τον τραυματισμό επτά ατόμων. "Τρέξτε, κρυφτείτε παλέψτε" ήταν το μήνυμα που πυροσβεστικού τμήματος προς τους φοιτητές προκειμένου να διαφύγουν τον κίνδυνο.

Αργότερα, η διαχείριση κρίσεων του πανεπιστημίου με tweets έκανε λόγο για έναν τουλάχιστον ύποπτο εντός του πανεπιστημίου. Ακολούθησε νέα οδηγία που ζητούσε από τους φοιτητές να παραμείνουν ήρεμοι και κρυμμένοι στα δωμάτιά τους, αλλά και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Από νωρίς, στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο πανεπιστήμιο δραστηριοποιούνται περίπου 60.000 φοιτητές, καθώς το ίδρυμα είναι από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά των ΗΠΑ.


Πηγή news247.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Οχάιο: Επτά τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο Οχάιο: Επτά τραυματίες από πυροβολισμούς σε πανεπιστήμιο Reviewed by George S on 11/28/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.