Θεσσαλονίκη: Αυτή η πανέμορφη βιτρίνα καταστήματος αναδείχθηκε ως η καλύτερη

Ιδιαίτερα αξιόλογη ανταπόκριση και παρουσία είχαν τα καταστήματα που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Βιτρίνας με θέμα «Φεστιβάλ Κινημτογράφου» που διεξήγαγε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης την περίοδο από 4 έως13 Νοεμβρίου 2016, με αφορμή το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (1916-2016), σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης του Διαγωνισμού, ήτοι ο κ. Μερνάρ Κουόμο (Αρχιτέκτονας), η κα Λενιώ Παπαντωνοπούλου (Ιστορικός Τέχνης, Επιμελήτρια Εκθέσεων) και ο κ. Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης (τ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης) επισκέφτηκαν τα διαγωνιζόμενα καταστήματα και στη συνέχεια συνεδρίασαν στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναδείξουν την καλύτερη βιτρίνα.

Καλύτερη βιτρίνα στον Διαγωνισμό με θέμα «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ» αναδείχθηκε η βιτρίνα του καταστήματος «Εν λευκώ» (Τσιμισκή 25).

Επιπλέον, λόγω των πολλών καλών συμμετοχών, η επιτροπή του Διαγωνισμού αποφάσισε να χορηγήσει επαίνους στα καταστήματα: LENIART (Βας. Γεωργίου 23), Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ (Χρ. Σμύρνης 6), ΧΙΟΝΙΔΗΣ (Π. Μελά 32)

Η απονομή του δώρου θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή που θα γίνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα που ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον στον Διαγωνισμό Βιτρίνας, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης όσο και τα μέλη της Επιτροπής του Διαγωνισμού.
Πηγή thestival.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Θεσσαλονίκη: Αυτή η πανέμορφη βιτρίνα καταστήματος αναδείχθηκε ως η καλύτερη Θεσσαλονίκη: Αυτή η πανέμορφη βιτρίνα καταστήματος αναδείχθηκε ως η καλύτερη Reviewed by George S on 11/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.