Το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει σε iPhone και iPad στα μέσα Δεκεμβρίου 2016

Στις 15 Δεκεμβρίου 2016 οι κάτοχοι iPhone ή/και iPad  θα μπορούν να κατεβάσουν από το App Store το Super Mario Run, το δεύτερο παιχνίδι σε μορφή smartphone app που διαθέτει η Nintendo μετά το επιτυχημένο Pokemon GO.

To Super Mario Run για iOS διατίθεται δωρεάν σε περιορισμένη έκδοση -η πλήρης με τρία mode παιχνιδιού θα πωλείται αντί 10 περίπου δολαρίων, εντάσσεται δηλαδή στα ακριβότερα games στο iPhone. Η δωρεάν διάθεση με περιορισμένη λειτουργικότητα και η πώληση της πλήρους έκδοσης σε υψηλή τιμή χωρίς «αγορές εντός εφαρμογής» ήταν η κρίσιμη επιλογή της Nintendo.

    Πώς θα ελέγχετε τις χρεώσεις μέσα από app σε iPad και tablet με Android: Για να διατηρήσετε τον έλεγχο των αγορών μέσα από εφαρμογές ή και παιχνίδια σε ταμπλέτα και smartphone, Apple και Google έχουν υιοθετήσει μια παρόμοια τακτική. Ο χρήστης πρέπει να ρυθμίσει το σύστημά του ώστε να απαιτείται κωδικός για να χρεωθεί η πιστωτική του κάρτα.

Το παιχνίδι της Nintendo θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Android αργότερα και στις αρχές του 2017 νέοι τίτλοι για αμφότερες τις πλατφόρμες θα ανέβουν στα app stores -ανάμεσά τους τα Fire Emblem και Animal Crossing.


Πηγή in.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει σε iPhone και iPad στα μέσα Δεκεμβρίου 2016 Το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει σε iPhone και iPad στα μέσα Δεκεμβρίου 2016 Reviewed by George S on 11/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.