Τρίτη 8 /11 / 2016 - Στάση εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο

(Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Τρίτη, από τις 11.00 έως τις 16.00, οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (γραμμή 1), σύμφωνα με απόφαση του το Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών.

Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την απορία της για την κινητοποίηση, καθώς όπως υποστηρίζει κατά τη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής «υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ διοίκησης και των 8 σωματείων, ενώ καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων».

«Προχωρούν αναίτια κατά την άποψή μας, σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών. Η Διοίκηση απέδειξε πρόσφατα την έμπρακτη διάθεσή της να συνεργαστεί και με τα 8 σωματεία των εργαζομένων και δεν κατανοεί τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει στάση εργασίας» καταλήγει η ΣΤΑΣΥ στην ανακοίνωσή της. 


Πηγή in.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Τρίτη 8 /11 / 2016 - Στάση εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο Τρίτη 8 /11 / 2016 - Στάση εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο Reviewed by George S on 11/07/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.