Σάμος- Συμπλοκές και εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες και αστυνομικούς

Πηγή φωτογραφίας: i-samos.gr

Εκτεταμένα επεισόδια, σημειώθηκαν για άλλη μια φορά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Σάμο.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες όταν ομάδα έξι κουκουλοφόρων πιθανότατα μελών της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε και ξυλοκόπησε έξι αλλοδαπούς μέσα στο κέντρο φιλοξενίας.

Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκαν τραυματισμένοι ένας 16χρονος Έλληνας και ένας 30χρονος Αλγερινός, οι οποίοι όμως δεν αποκάλυπταν τι είχε συμβεί ή πώς είχαν τραυαμτιστεί.

Την ίδια ώρα στο κέντρο φιλοξενίας έγινε καταγγελία για την επίθεση των κουκουλοφόρων με αποτέλεσμα οι μετανάστες να εξεγερθούν. Άναψαν φωτιές στο hot spot και έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης. Ακολούθησαν συμπλοκές με αστυνομικές δυνάμεις και τελικά λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Σε ότι αφορά στους δύο τραυματίες, όπως προέκυψε ο 16χρονος συμμετείχε στην ομάδα των έξι που είχε επιτεθεί στους μετανάστες νωρίτερα, ενώ ο 30χρονος Αλγερινός δεν καμία σχέση με τις συμπλοκές.


Πηγή topontiki.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Σάμος- Συμπλοκές και εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες και αστυνομικούς Σάμος- Συμπλοκές και εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες και αστυνομικούς Reviewed by George S on 11/09/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.