Σούδα Χίου: Πρόσφυγες και μετανάστες καίνε και καταστρέφουν τα πάντα στον καταυλισμό

Εκαψαν και κατέστρεψαν τα πάντα μέσα σε λίγες ώρες οι πρόσφυγες  και οι μετανάστες στον κατυλισμό Σούδας στην Χίο, διαμαρτυρόμενοι για την εκλογή του Ν.Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ!

Φωνάζοντας συνθήματα κατά του "άπιστου" όπως τον χαρακτήριζαν Ν.Τραμπ, έβαλαν για φωτιά σε κοντέινερ εργαζομένων στον καταυλισμό και παραλίγο να κάψουν ζωντανούς όσου ήταν μέσα.
Εν συνεχεία ένας Ιρανός μετανάστης επιτέθηκε σε μία γυναίκα χτυπώντας την στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά η οποία λόγω των ισχυρών ανέμων στο σημείο εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στους χώρους των εγκαταστάσεων. Οι μετανάστες προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς οι αρχές τους εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή τους.
Είναι η δεύτερη φορά που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα γίνονται σοβαρά επεισόδια στον συγκεκριμένο καταυλισμό. Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν επανειλημμένα την διακοπή λειτουργίας του συγκεκριμένου καταυλισμού, καθώς όπως τονίζουν δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Οπως είναι φυσικό χρειάστηκε εκ νέου να πραγματοποιηθεί επέμβαση των ΜΑΤ και της Πυροσβεστικής προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να γίνει η επαναφορά στην ομαλότητα, ενώ εργαζόμενοι και κάτοικοι φοβούνται το ξέσπασμα νέων επεισοδίων.


Πηγή pronews.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Σούδα Χίου: Πρόσφυγες και μετανάστες καίνε και καταστρέφουν τα πάντα στον καταυλισμό Σούδα Χίου: Πρόσφυγες και μετανάστες καίνε και καταστρέφουν τα πάντα στον καταυλισμό Reviewed by George S on 11/10/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.