Πέτριτς: Δεν επιστρέφω στον Παναθηναϊκό!

Ο Μλάντεν Πέτριτς, πρώην παίχτης του παναθηναικού, αποχώρησε για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, αλλά συχνά-πυκνά αναφέρεται πως μπορεί να επιστρέψει για να προσφέρει από άλλο πόστο.

Ο Πέτριτς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΪ διέψευσε πως έχει δεχτεί τέτοια πρόταση, αλλά δήλωσε απόλυτα ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Μλάντεν Πέτριτς στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα του»:

«Πέρασαν ακριβώς έξι μήνες και πέρασαν πολύ γρήγορα. Το θυμάμαι σαν να είναι μόλις χτες. Ήταν πολύ συναισθηματικό. Φυσικά ήμουν δεκαεννέα χρόνια επαγγελματίας, κάθε ημέρα βρισκόμουν στο γήπεδο και από την μια ημέρα στην επόμενη σταμάτησαν όλα. Ήμουν πολύ φορτισμένος οφείλω να πω, ήταν πολύ δύσκολο. Μέχρι σήμερα που επέστρεψα εδώ (σ.σ. στη Λεωφόρο) το διαχειρίστηκα πολύ καλά, τώρα όμως νιώθω και πάλι λίγο φορτισμένος. Όλα επιστρέφουν στο μυαλό. Και αυτή τη στιγμή θέλω να πάρω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια και να αρχίζω να παίζω».


Πηγή | Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbeast.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Πέτριτς: Δεν επιστρέφω στον Παναθηναϊκό! Πέτριτς: Δεν επιστρέφω στον Παναθηναϊκό! Reviewed by George S on 11/26/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.