Αυτά τα παπούτσια... δένονται μόνα τους!

Η γνωστή εταιρία αθλητικών, Puma δημιούργησε τα πρώτα έξυπνα παπούτσια τα οποία μπορούν και δένονται μόνα τους. 

Τα νέα Puma Autodisc δεν είναι σαν τα συνηθισμένα αθλητικά παπούτσια που έχουμε δει μέχρι σήμερα αφού στο κουτί τους εκτός από οδηγίες χρήσης διαθέτουν και ειδικό φορτιστή για να μπορούν να φορτίζουν.


Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι επειδή τα παπούτσια δεν έχουν κορδόνια (που μπορεί ό χρήστης να πειράχει) και δένονται μόνα τους με το πάτημα του ειδικού κουμπιού στη “γλώσσα” του παπουτσιού ή μέσα από την ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργήσει ειδικά για τα παπούτσια αυτά η Puma κι εκτός από το να μπορεί να δένει τα παπούτσια ασύρματα, μπορεί και συλλέγει πληροφορίες για τον τρόπο τρεξίματος, την απόσταση και πολλά ακόμα.
Τα παπούτσια αυτά αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά σύντομα όμως η τιμή τους που ακόμα δεν έχει αναμένεται να είναι υψηλή ενώ το κοινό που θα απευθύνονται θα είναι κυρίως αθλητές μιας και θα τους βοηθάνε πολύ στο βάλε βγάλε αλλά και στα βιομετρικά.


Πηγή newsit.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Αυτά τα παπούτσια... δένονται μόνα τους! Αυτά τα παπούτσια... δένονται μόνα τους! Reviewed by George S on 11/02/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.