Τρίκαλα: Έκλεψαν 70.000 ευρώ μέσα από δοχείο φέτας

Μια ασυνήθιστη κλοπή ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας στο Νομό Τρικάλων, μετά από μήνυση 60χρονης κατά αγνώστων, όταν είδε να κάνει… φτερά χρηματικό ποσό 70.000 ευρώ που είχε κρυμμένο σε δοχείο φέτας, σε αποθήκη του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα της παθούσης, τα χρήματα αποτελούσαν οικονομίες ετών, τις οποίες και θεώρησε πιο ασφαλές -λόγω της ασταθούς οικονομικής κατάστασης- να φυλάξει σε ιδιωτικό χώρο και δη στο δοχείο της φέτας.

Η υπόθεση, την οποία αποκάλυψε η ιστοσελίδα της περιοχής KriniTrikalon.gr, ήρθε στη δημοσιότητα μετά τη μήνυση της 60χρονης στις αστυνομικές αρχές, όταν προ μερικών ημερών άνοιξε το δοχείο και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα, στη θέση των οποίων είχαν μάλιστα τοποθετηθεί φύλλα εφημερίδων. Να σημειωθεί ότι ο πιθανός χρόνος του συμβάντος προσδιορίζεται εντός του Σεπτεμβρίου, τότε που η παθούσα είχε ελέγξει τελευταία φορά ότι τα χρήματα ήταν μέσα στο δοχείο. Τη σχετική προανάκριση διενεργούν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, σε γνώση φυσικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ενώ προς ώρας δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.


Πηγή aftodioikisi.gr
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Loading... Παρακαλώ απενεργοποιήστε το Adblock!
Τρίκαλα: Έκλεψαν 70.000 ευρώ μέσα από δοχείο φέτας Τρίκαλα: Έκλεψαν 70.000 ευρώ μέσα από δοχείο φέτας Reviewed by George S on 11/03/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.