Λάρισα: Τρεις διαρρήξεις με λεία τσιγάρα

Χτύπησαν μίνι μάρκερ, περίπτερο και παντοπωλείο

Εξαρτημένοι από τη… νικοτίνη πρέπει να είναι οι άγνωστοι διαρρήκτες που χτυπούν τις τελευταίες ημέρες περίπτερα και καταστήματα στα χωριά της Λάρισας! Σε τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις που έγιναν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, η λεία ήταν κυρίως τσιγάρα.

Οι δράστες διέρρηξαν το μίνι μάρκετ ενός 24χρονου στον Πυργετό παραβιάζοντας την είσοδο και άρπαξαν από το εσωτερικό του 2.000 πακέτα τσιγάρων και άλλα 200 πακέτα καπνού διαφόρων εταιρειών! Από το περίπτερο μιας 45χρονης στο Μακρυχώρι, οι δράστες που διέρρηξαν το ρολό ασφαλείας και παραβίασαν την πόρτα, άρπαξαν 500 πακέτα τσιγάρων και 100 ευρώ σε κέρματα.

Η τρίτη και πιο αποδοτική διάρρηξη έγινε στο παντοπωλείο ενός 33χρονου στο Κόκκινο Νερό, όπου επίσης παραβίασαν την είσοδο και έκλεψαν 50 κούτες με τσιγάρα, περισσότερα από 400 ευρώ σε κέρματα, τουλάχιστον 20 κάρτες κινητής τηλεφωνίας αλλά και δέκα… μπουκάλια τσίπουρο! 


Πηγή protothema.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Λάρισα: Τρεις διαρρήξεις με λεία τσιγάρα Λάρισα: Τρεις διαρρήξεις με λεία τσιγάρα Reviewed by George S on 11/01/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.