Κάθε γυναίκα πρέπει να "ξεφορτωθεί" αυτά τα πράγματα!!!

Το σπίτι σας αποκαλύπτει πολλά για το χαρακτήρα σας. Δείτε ποια πράγματα μπαίνουν από σήμερα στη μαύρη λίστα.

Μπορεί να θεωρείτε το γούστο σας εκλεπτυσμένο, πολυτελές και κομψό, αλλά τα αντικείμενα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω αποδεικνύουν το... αντίθετο. Δείτε ποια είναι αυτά και κάντε τους έξωση από το σπίτι σας σήμερα κιόλας!
Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να ξεφορτωθείτε.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να ξεφορτωθείτε.

1. Βολάν παντού 

Μπορεί να έχουν κάνει δυναμικό comeback στη μόδα και να τα λατρεύουμε στα ρούχα μας, αλλά καλό είναι τα πολλά βολάν να μένουν κλεισμένα στη ντουλάπα μας! Αν λοιπόν, τα τραπεζομάντιλα και τα καλύμματά σας υποφέρουν από το σύνδρομο του «Υπερβολικού και Ανεξέλεγκτου Βολάν» ήρθε η ώρα να τα αποχαιρετίσετε-όχι όλα αλλά τουλάχιστον μερικά από αυτά.
Μη τα βάλετε σπίτι σας: κρατήστε τα βολάν για το γάμο σας.

Βάλτε τα σε μικρή κλίμακα στο σπίτι σας: κρατήστε τα περισσότερα βολάν για το γάμο σας.

Αν ακόμα αναρωτιέστε ποια είναι η σωστή ποσότητα βολάν για μέσα στο σπίτι ώστε να μην δείξει ο χώρος σας κιτς και παραφορτωμένος σας έχουμε ένα παράδειγμα. Στην εικόνα παρακάτω βλέπετε μερικά διακριτικά βολάν πάνω στα σκεπάσματα που δίνουν το feeling του «τόσο..όσο» που πρέπει να έχει ο χώρος σας πάνω στο συγκεκριμένο τρεντ.


2. Το πολλά ροζ 

Ωραίο το ροζ, και ειδικά φέτος που έχει επιστρέψει στη μόδα, αλλά στη διακόσμηση του σπιτιού πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο (εκτός και αν διακοσμείτε το παιδικό δωμάτιο της κόρης σας, οπότε εκεί σας δίνουμε το ελεύθερο να χρησιμοποιήσετε λίγη ποσότητα παραπάνω).
Μην το παρακάνετε με το ροζ.

Μην το παρακάνετε με το ροζ.

3. Όλα είναι ένα ψέμα  

Τα ψεύτικα λουλούδια υποδηλώνουν ότι εσείς και η διακόσμηση έχετε τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους. Προτιμήστε λοιπόν να γεμίσετε τα βάζα και τις γλάστρες σας με φρέσκα λουλούδια και φυτά. Κι αν θέλετε τα φυτά σας να απαιτούν ελάχιστες κηπουρικές εργασίες, δείτε εδώ ποια είναι τα ιδανικά για εσάς.

Πηγή faysbook.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Κάθε γυναίκα πρέπει να "ξεφορτωθεί" αυτά τα πράγματα!!! Κάθε γυναίκα πρέπει να "ξεφορτωθεί" αυτά τα πράγματα!!! Reviewed by George S on 11/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.