Καθαρίστε εύκολα τους λεκέδες νερού από το ξύλινο τραπέζι σας

Αν το ξύλινο τραπεζάκι σας έχει γεμίσει «δαχτυλίδια νερού» τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πώς να τα εξαφανίσετε μέσα σε ένα λεπτό.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ακουμπάτε εσείς ή οι καλεσμένοι σας το ποτήρι με το νερό πάνω στο ξύλινο τραπέζι σας και μετά αυτό να γεμίζει στρογγυλά σημάδια; Επειδή είμαστε σίγουροι πως η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι «πολλές», γι’αυτό σας έχουμε τον πιο απλό τρόπο για να τα εξαφανίσετε χωρίς καθόλου τρύψιμο.


Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:


  • ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας
  • λίγη μαγιονέζα
  • ένα πιστολάκι για τα μαλλιά


Ξεκινήστε απλώνοντας σε μια λεία επιφάνεια το χαρτί κουζίνας και απλώνοντας πάνω σε αυτό 1 κ.σ. μαγιονέζα. Διπλώστε στα δύο το χαρτί κουζίνας και ακουμπήστε το πάνω στον λεκέ. Πιέστε το ελαφρώς και έπειτα πάρτε το πιστολάκι ανά χείρας. Βάλτε το σε λειτουργία και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του για λίγο. Μόλις αφαιρέσετε το χαρτί από τον λεκέ θα δείτε ότι θα έχει εξαφανιστεί.

Πηγή spirossoulis.com
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καθαρίστε εύκολα τους λεκέδες νερού από το ξύλινο τραπέζι σας Καθαρίστε εύκολα τους λεκέδες νερού από το ξύλινο τραπέζι σας Reviewed by George S on 11/23/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.