Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου από συμμαθητές του

Σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του φέρεται να δέχθηκε ένα δεκάχρονο αγόρι, μέσα στον χώρο του σχολείου του στον Βόλο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του στην Αστυνομία.

Ο μαθητής φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο, από δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία στις 26 Οκτωβρίου 2016 και η υπόθεση διερευνάται από την Εισαγγελία.

Ο μαθητής εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα. Διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί, χωρίς όμως να διευκρινίσουν τον τρόπο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης γνωστοποιήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ενώ ο μαθητής έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία , παρουσία παιδοψυχολόγου και ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται από χτες στην Εισαγγελία Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μαθητής ήδη άλλαξε σχολείο, για να προστατευτεί.


Πηγή madata.gr
Loading... Please disable Adblock!
Loading... Please disable Adblock!
Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου από συμμαθητές του Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου από συμμαθητές του Reviewed by George S on 11/03/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.